| Superior a întrebat:

Ce credeti despre cei care distrug telefoane pe Youtube cum gen S6 Edge? Pe mine ma distruge psihic,ca la baza telefonului pe langa inovatie si stiinta mai sta si suferinta copiilor din Africa care mineaza cuart pentru. fabricarea de circuite + in loc sa-l dea giveaway sau sa vanda si sa de la saraci,il distruge in lava,cu flexul,bormasina,il calca cu masina,il baga in acid etc. I-as pune sa manance toate telefoanele care le-au stricat. Ai dra*u, strica telefoane scumpe pe zi ce trece cand putea sa faca alti oameni fericiti, le strica fara rost. "Will this Iphone 6 survive in a hot vulcan lava?" de parca trebuie sa-ti arate cineva ca sa-ti inchipui daca poate sau nu straight face

Răspuns Câştigător
| Zazy a răspuns:

Înțeleg, și eu mă zgârii pe față când văd astfel de videoclipuri. Ce tâmpit ar face așa ceva? În loc să dea mii de bani pe un telefon pe care oricum il vor termina în ultimul hal, mai bine ar da bani la copii orfani, la oameni săraci, sau... dacă nu, mai bine ar investi în treburile lor.
Mi se par foarte ciudați genul ăsta de oameni. Nu cred ca interesează pe nimeni daca telefonul rezistă la apă, sau în acid, sau la zgârieturi puternice, etc.
Adica telefonul e inventat cu un scop, frate. Nu s-a inventat sa il testezi tu.
Plus că... ti se frange si inima cand muncesti mult pentru un lucru, il obtii, si dupa din propria initiativa il spargi/il strici.
Fiecare face ce îl duce capul, ce-i drept.
Din moment ce firma respectiva, sa zicem Iphone, iti asigura faptul ca telefonul rezista la apă și la zgârieturi puternice, e de ajuns. Și plus ca telefonul are sdi garantie daca il bagi in apa si se strica, din moment ce ei au spus ca rezista la apa. Daca ai un telefon performant care rezista la apa si la zgarieturi/praf, etc, its ok nu trebuie sa l expui la mai multe "chestii" periculoase. JUST MY OPINION

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sant drogati, cu banii care plateste alt telefon pot sa dea la buci sau la un masaj de relaxare dar nici asa

| RAY a răspuns:

Fara aceste experimente nu putem sa aflam daca chiar ceea ce spun producatori e adevarat,eu inteleg ca copii aia sufera dar nu sunt de vina astia cu experimentele lor, acele experimente sunt platite de concurenta, dar uite asa stim ce telefon sa cumparam, fara experimente nu exista stiinta, inovatie, tehnologie, scuza-ma cand faci 15 copii nu e de vina Apple sau Samsung, omul sarac de multe ori isi merita soarta, isi recomand filmul https://www.cinemagia.ro/filme/blood-diamond-diamantul-sangeriu-15891/

| Superior explică (pentru RAY):

Macar teste normale,cum ar fi rezistenta la apa, sau cazaturi de la inaltime. Ma rog, cum naiba ar trebui sa stie daca telefonul lui rezista la lava sau la taietura de flex? Sa ghicesc, casa ta e plina de flexuri, ti-ai taiat 2 degete pana acum si vrei ca telefonul tau sa fie in regula? Si casa ta este in vulcan, si daca-ti cade telefonul in lava vrei sa reziste? Nu am citit nicaieri ca producatorii garanteaza rezistenta la lava XD

| RAY a răspuns (pentru Superior):

Aia e deja nebunie ai dreptate

| Superior explică (pentru RAY):

Exact,dar sa zicem ca lumea are nevoie de astfel de confirmari cum ca rezista lava,acid, burghiu, ca nah, oamenii, ce sa le faci. Ok, dar de ce sunt 5 video-uri, de la persoane diferite despre acelasi experiment? Nu e suficient unul? Iar video-ul asta mi se pare... https://www.youtube.com/results?search_query=phone+vs+bullet. Cred ca sunt mai mult de 20 telefoane acolo, daca tot vrea sa arate daca rezista la glont nu e suficient unul? Daca dai search pe ytb cu acelasi titlu, mai sunt 2-3 video-uri de genul pe prima pagina, in total peste 40-50 telefoane distruse fara rost,

| Mieeez666 a răspuns:

Cu banii care-i castiga din video-ul ala isi cumpara 7 telefoane d-alea. Poate exagerez, dar tot face bani.