| Superior a întrebat:

Ce credeti despre cei care te jignesc pe interent pentru gramatica? Eu stiu sa scriu corect romaneste,dar cand scriu pe interent,ex. retele de socializare folosesc prescurtari si ma grabesc sa dau cat mai repede un raspuns. Am intalnit persoane care se iau de mine si pentru cea mai mica greseala gramaticala facuta pe interent, ba chiar injurand-ma si jignindu-ma. Altii imi atrag atentia sa folosesc de exemplu Ț in loc de T, dar nu stau eu sa ma chinui 3 secunde pentru. un T,avand in vedere ca scriu fara sa ma uit la tastatura... oricum, pararea mea e ca el e prost ca nu isi da seama cand e Ț sau T, nu eu ca nu-l folosesc pe Ț.

32 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Drimmero a răspuns (pentru IdeiRombice00):

Amice,, ori esti om serios, ori esti disperat dupa like-uri si atentie din partea argatilor care vor veni imediat sa-mi zica ce si cum...
Cand ziceam ca fotbalul e inteles doar de oamenii inteligenti chiar nu minteam sau eram arogant,, dovada este chiar aici!
Vezi ca te-ai murdarit pe la coltu' botului de niste inteligenta pe care pretinzi tu ca o ai,,, doar esti murdar, nu-ti foloseste.
Imi place ca ai muscat momeala mea atunci si acum te comporti ca o adolescenta la menstruatie, astept sa-ti vina argatii, prefera unul cate unul sau toti de-o data sa-i fac sa planga?