"Fondatorul ateismului."
Pedofilie inseamna si o relaie intre o persoana de 19 ani si una de 16, sa nu spun chiar 18 si 17. Probabil vorbea din perspectiva evolutionista, unde tot ce conteaza e supravietuirea speciei. Daca nu iti place ateismul e clar ca esti teist, iar daca esti roman, probabil esti crestin, ce crezi, pana de curand, barbatii asteptau ca fetele pe care le doreau sa implineasca 18 ani? Mai ales cei mentionati in biblie.
Gresit, pedofilie inseamna intotdeauna relatia unui adult cu un minor sub 13 ani. Daca are peste 13 ani intra la infractiunea de sex cu minori nu la pedofilie. In cazul insa in care intre minorul de peste 15 ani si major sunt doar trei ani diferenta nu mai e considerata infractiunea de sex cu minori daca sexul e consimtit. In cazul promiterii de foloase pentru a convinge minorul sa faca sex poate fi doar corupere de minori. Iar in lipsa consimtamantului poate fi incadrata la infractiunea de viol. Mai cititi legea.
Am vazut cazuri de persoane de 20 si ceva de ani acuzate de pedofilie pentru relatii cu una de sub 18, dar nu sub 11, am vazut oameni facand scandal ca legea e de partea pedofililor daca era vorba ca varsta majoratului sa scada la 16, so, nu conteaza daca eu stiu sau nu, conteaza ce stie sau crede majoritatea.
1. nimeni nu poate invoca necunoasterea legii
2. daca majoritatea sunt prosti de baune nu e problema celor care se informeaza
3. daca esti atat de refractara cand cineva chiar te informeaza, pe lege nu pe presupuneri atunci nu te supara, ai probleme mari. Cand o sa te opreasca poate pentru conducere sub influenta alcoolului o sa le spui ca nu conteaza ce zice in lege ci ca stie lumea ca poti bea doua beri, nu?
Prietene, pentru a sti ce e pedofilia, nici nu trebuie sa citesti legea, de exemplu, dai un search frumusel pe google si din 2 propozitii, cel mult 2, afli ce si cum, simplu si usor. Cand vorbesc in general, ma refer la lume in general, restul e can can.
Din pacate pentru tine am citit destule, si pe goagal si legea si parerile expertilor, din pacate tu nu ai proprietatea termenilor si in plus nu faci diferenta intre un copil si-un adolescent. nu ma impresionezi nici cu goagal nici cu atitudinea atunci cand stii bine ca spui prostii.
si de ce as vrea sa te impresionez, sau sa impresionez pe cineva? Nu ti-am raspuns la primul raspuns adresat mie ca stiam ce si cum. Daca era asa, dadeam un copy-paste de pe wiki, ce si cum cu pedofilia, daca cica nu stiu, si ma scuteam de discutia asta cu tine, cel cu vrutul si impresionatul, plus ca daca eu nu am "proprietatea termenilor", tu esti foarte greu de cap. Ti-am explicat putin, desi nu aveam de ce.
"nu faci diferenta intre un copil si-un adolescent" d.p.d.v. legal e simplu, in rest iti cam mananci acele "destule citite, si pe goagal si legea si parerile expertilor". Fa pe inteligentul cu altcineva.
Saraca de tine, esti fara speranta. te las in impertinenta si dezinformare ca n-am cu cine discuta. E clar modul in care tu intelegi lucrurile si nu am chef de oameni obtuzi. Stii altii sunt la fel de dezinformati sau te lasa in plata ta ca n-au chef. Eu am zis asa ca pot sa te scot putin din prostia aia monumentala cu "lumea zice" "lumea in general". Tu iti dai seama ce debitezi? Stii ca foarte multa lume nu cunoaste legea, nu au notiuni de baza si latra ce-au auzit pe la altii? Tineti-o frate tot asa, ce sa zic. Succes.
Pai tie ti se pare pedofilia un lucru ok? Cum sa-i faci ceva unui copil care nu se poate opune si care nu are ca sa zic asa discernamant? A baut putin rachiu inainte sa dea asemenea declaratii ori nu sta prea bine mintal.