Pentru ca vocea ei cand nu canta live e editata. si de fapt, nu prea are voce oricum, nu are nevoie de asa ceva ca nu canta rock sau pop, ci muzica de clubbing. mie personal nu imi place
Ce cred despre inna.hmm...pai e o... enervanta si netalentata! cum sunt de altfel majoritatea "artistelor"de azi
Inna... hmmmm un produs de marketing care vinde foarte bine in afara, felicitari celor care au avut curaj in ea, voce nu ma pronunt, am vazut cateva clipuri cu ea cand a cantat live si nu piesele iei, alte piese, si suna destul de bine, dar pana nu o vezi U in realitate nu stii daca e bine sau nu, in legatura cu live-ul normal ca nu o sa se auda exact ca in video vocea, Celine Dion am incredere ca suna la fel ca in video dar Inna nu suna la fel, si nu e singura care are vocea editata toti artistii acum au vocea editata, daca tot o bagam pe Inna in rahat, uitati-va la videoclipul nou al lui Enrique Iglesias cu Pitbull, vi se pare ca vocea lui Enrique asa suna live?
Inna mai mult tipa si is pune fanii sa cante.sau mai mult vorbeste. uite aici cand nu se agita si sare si topaie pe scena(sta jos aici).are vocea buna:http://www.cancan.ro/......69220.html
AndrewTate7789 întreabă: