| Lolităăăă a întrebat:

Ce credeti despre Justin Bieber?. tinand cont ca e gay happy

14 răspunsuri:
| Furculingură a răspuns:

Nu mă interesează dacă e gay sau nu.
Cântă naşpa.
Are melodii naşpa.
E najpa.

| Musique a răspuns:

Și vrea să-ți *** tatăl ca să te afecteze pe tine cu ceva?

| OnuOnulică a răspuns:

Am o părere bună.
Nu mă intereseză dacă e gay sau nu.
Eu in general nu am nimic cu personele care sunt gay.

| AtateaConditii a răspuns:

De unde stii ca e gay? Eu zic ca are voce frumoasa. Daca ar canta alt gen de muzica.

| Lolităăăă explică (pentru AtateaConditii):

Tu nu urmaresti pe youtube? are multe videoclipuri cu el gay, si a si recunoscut:) http://www.youtube.com/watch?v=EsqU3zaNxyI

| AtateaConditii a răspuns (pentru Lolităăăă):

Vorbeste germana tipu, nu inteleg nimic. Vreau sa vad o poza sarutandu-se cu un baiat.laughing sa mi-l pun pe pereterolling on the floor

| neca a răspuns:

Nu il urasc pentru ca e gay, il urasc pentru ca muzica lui e proasta si populara

| Lolităăăă explică (pentru neca):

laughing Mie imi place cum canta, dar e gay, nasol de cariera lui ca multe fete visa la el!

| kyliejenner a răspuns:

Of, a sunat 2009 si isi vrea glumele inapoi. Nu e gay. Si chiar daca ar fi, ce e in neregula cu asa ceva?

| MissDevilish666 a răspuns:

Nu mă obosesc să-mi formez o părere despre un astfel de specimen.

| Didishorr a răspuns:

Mie nu-mi place de el deloc. Nu-mi placea nici inainte si nici acum.

| Alisse a răspuns:

Nu stiu de ce raspund la intrebarea ta dar o fac deci ca e gay asta chiar nu cred daca ar fi as bate palma cu ellaughing oricum muzica pe care o face acum nu e chiar rea insa nu stiu din cate am vazut mai nou are un comportament cam arogant nu imi este simpatic deloc.

| Chiorix a răspuns:

Bună!

Cine ţi-a spui ţie că e gay? L-ai văzut sarutandu-se cu un băiat? Tot ce vezi pe internet sunt zvonuri. Părerea mea despre Justin Bieber este că nu are pic de talent.Stau şi mă minunez cu de a ajuns faimos peste noapte.

Crăciun fericit!

Întrebări similare