Mă bucur că nu toată lumea e ceva gen "Mu! e lgbtq" și că mai există și oamenii normali?
Fiecare crede ceea ce vrea, atâta timp cât fiecare se respectă cu fiecare
Nu am nici o problema cu aceasta grupa de oameni, chiar ma simt safe fiindca nu imi fac avansuri sexuale si nici nu ma afecteaza orietnarea lor sexuala.
Am lucrat ani multi cu homosexuali si lesbiene in corporatii mari, unde orientarea sexuala era deja cunsocuta, dar nu s-a discutat niciodata la servici acest lucru iar ei, ca oameni si profesionisti s-au comportat exemplar.
Am uitat sa specific ca traiesc intr-o tara occidentala de foarte multi ani, unde homosexualii sunt considerati egali cu noi, ceilati si unde se pot casatorii sau avea copii, fara probleme.
Nu am nicio parere, fiecare face sex cu cine vrea atat timp cat sunt majori si consimtiti.
Ba frate mulți iau lgbtq ca și sex nu știu ce nu știu cum, dar e pur si simplu ce te atrage pe tine, sau ceea ce ești
Ce te atrage pentru sex.
Nu ma intereseaza cine cu cine se foute si formeaza concubinaj, dar pe vremea mea, erau suficienti termenii precum "homosexual/poponar", "travestit", "lesbiene". Acum veniti cu niste termeni de nu mai inteleg (si nici nu vreau) care, ce are in pantaloni, si cu ce sau cum se foute.
Viata sexuala oricum nu e ceva public, asa ca as prefera sa mai lasati subiectul asta pentru intimitatea voastra.
Multumesc!
Buna! Nici nu e vorba de viața sexuala în această întrebare, și da acum sunt mulți termeni, deoarece sunt multe sexe, de exemplu pansexual, înseamnă sa iubești pe oricine indiferent de ce sex sau gender are, sau cum se identifică, înțelegi?
Asta da explicatie pricepe omu direct in gura.Nu mai folosi termeni daca nu stii ce inseamna, ori nu esti capabila sal explici altuiva.
Sa iubesti pe oricine indiferent de sex? Arata mie unu care nusi iubeste mama, sora, fratele, iubitu, ibita, ai vazut tu oameni genul asta, eu nu am vazut.
Asa ca despre ce avioane vorbesti pe aici, ce definitie sau explicatie ai dat omului?
Vai de capu nostru.Luati termeni cei folosesc alte tari, auzi la tine explicatie, acum is mai multe sexe iauzi, ia lumineazane si pe noi cate sexe sunt la oameni, ma refer la oamenii normali.
Fiecare om are doar un sex, exceptind hermafroditii care le au pe ambele.
Ce alt sex ar mai fi la oameni, ia baga nea Guta sa vedem si noi. Daca esti ce spui, pansexual, aia arata ca ai ceva probleme cu capu, asa ca in loc sa va spuneti nebuni, ati gasit deja un termen, pansexual ba ne lesi cu basmele astea.
Exista acum mai multe sexe, adica dupa tine pansexualaul asta ce sex sau sexe ar avea? Iti spun eu ce are, are scula, daca esti barbat, sau altceva daca esti femeie, singura problema la genul asta de pansexuali, este ca is dusi de acasa, au probleme la cap, ca normali sigur nu-s.
Bună tu nu ești normal, bă omule,pansexual înseamnă sa iubești o persoană indiferent de ce sex are so identitate,si da exsista mai multe sexe,si inca nenumărate, documentațivă, nu veni aici și lătra, vorbești mult si prost, si nu sunt oameni anormali, tu ești anormal ca scuipi cu ură, of of.
Vrei sa-ti explic si eu ce fel de forme imi plac la femei, ce fel de discutii vreau sa poarte, ce imi place sa fac in pat, ce m-a enervat la fostele?
Nu cred.
Cum nici eu nu vreau ca voi, astia din LGTBPLMCOIASDFQ+ sa scrieti pe toate gardurile ce v-ati gandit voi ca vreti in materie de dragoste.
99% dintre oameni isi doresc si practica lucruri legate de love&sex, dar numai unii se trezesc vorbind despre asta in spatiul public, neintrebati.
Gay parade de exemplu e ca si cum as iesi eu imbracat in clovn, urland ca-mi plac satenele cu fund bombat. Nu-i pasa nimanui ce imi place mie sau tie, intelegi?
Iara eu am spus, sau am intrebat, care om normal la cap nusi iubteste mama, tata, frati, iubiti etc? Deci orice om iubeste ce arati tu, asa ca nu vad cei cu termenul ala.
Tu esti aia care nu esti normala nici la cap nici altundeva. De latrat tu latri, habar nu ai ce inseamna un cuvint dintr-o alta limba, dar rapid il si folosesti, nici macar sa il explici altora nu esti buna.
Esti anormala, sa zic asa mai direct esti un rebut al naturii
Vezi că te cam bate limba română.
Buna.Eu cred ca sunt tot oameni, la fel ca restul.Pana la liceu inclusiv nu aveam niciun contact cu astfel de persoane, insa la facultate si ulterior am interactionat cu mai multi, mi-am facut prieteni dragi si inclusiv prietena mea din copilarie a devenit bi.
Ție îți pasă că sunt eu hetero? Atunci mie de ce mi-ar pasa că ești tu whatever sexual? Dacă cu asta pui piciorul în fața, mai ai de învățat despre viata. Altfel riști să ajungi o Karen cu parul albastru singura la 45 de ani cu 10 pisici.
Nu ați înțeles întrebarea mulți dintre voi
Și ei sunt oameni la fel ca toată lumea. Nu susțin mișcarea, dar nu am nimic cu nimeni dacă își vede fiecare de treaba lui. Dar în ultimul timp se face prea mult tam-tam pe tema asta. Și devine enervant să vezi LGBTQ+ peste tot.
Și mi-o patinat puțin creierul când am citit întrebarea ((((: