| Superior a întrebat:

Ce credeti despre Maiestatea Sa,Regele Mihai? Consider ca a facut un lucru bun starpind alianta cu Fuhrerul Germaniei (aka Adolf Hitler the one who thinks,well thought the jew does not fits with the master race) indepartandu-l pe Antonescu si preluand conducerea. S-a aliat cu rusii ca alta sansa nu aveam iar cu vinderea Romaniei comunistilor, la fel n-a avut de ales. Viata vesnica si fericita Maiestatea Ta!

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Si cand iliescu la omorat pe nea nicu ce a facut regele nimic. Trebuia de mult sa faca ceva si nu a vrut asa cum fac toti stau si lenevesc

| RAY a răspuns (pentru mgtow):

Ce putea sa faca din exil? hai sa nu judecam asa usor, ceasca ti a meritat moartea, asta e adevarul merita sa fie omorat, a facut si bine dar si destul rau

| mgtow a răspuns (pentru RAY):

Merita sa moara daca refuza sa dea mancare apa si curent suficient la oameni

| RAY a răspuns:

Romania nu avea de ales, nu putea invinge rusia, sa cerut ajutor din partea americana aia au refuzat, daca se continua mai mureau nevinovati, Romania nu a facut alianta cu hitler din ce am citit pur simplu a vrut ardealul inapoi, si hitler la tradat pe stalin apoi a omorat 25 de milioane de rusii

| Superior explică (pentru RAY):

Exact,l-a amenintat cu viata la 10000 de tineri inchisi, iar daca nu semna ii executa.

| drutzix a răspuns:

Imi displac monarhistii foarte mult dar cu regele in sine nu am o problema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A dat 20 de milioane de romani pe 1000(nu 10.000) de studenti pe care nu i-a vazut nimeni.

| Ryumex a răspuns:

Nimic nu cred.

| MariaXDD a răspuns:

Eu cred ca daca regele nu a avut de ales, trebuia sa incheie alianta cu Germania naziata. Daca ramaneam aliati cu Hitler, comunistul de Stalin inghitea la propriu si restul Romaniei, cum a facut cu Basarabia (si celelalte regiuni) prin Pactul Ribbentrop-Molotov.

Întrebări similare