| dyana99 a întrebat:

Ce credeti despre mancarea cu grasimi?

6 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Te predispune la obezitate, mai tarziu la cresterea colesterolului iar ultima faza e formarea placilor de aterom in interiorul vaselor sangvine. Desprinderea unei bucati cat de mici din placa duce la embolii. In functie de "statia" embolului, afectiunile sunt:accidentul vascular cerebral(AVC), embolia pulmonara, infarctul miocardic, intestinal, etc.

| juniper a răspuns:

Ingrasa, e nesanatoasa, creeaza dependenta.

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Cred ca ingrasa si e nesanatoasa, adica ar fi bine sa o excludem din meniu pentru ca nu are niciun avantaj, bine uneori e si gustoasa, dar e mai bine sa o lasam deopartewinking

| andalu a răspuns:

Mie nu imi place, insa daca mi-ar placea nu cred ca as renunta sa mai mananc doar pentru ca se spune ca nu e sanatoasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci sa nu mancam dulciuri, grasimi, produse fast food, bauturi carbogazoase...pai atunci ce naiba mah, devenim vegetarieni? Daca o mentin cu fructele si legumele, fi bine mereu? A incercat cineva de cand s-a nascut pana pe la 60 de ani sa traiasca doar cu mancare sanatoasa...cam asta cred despre aceste mancaruri, toti le mancamhee hee. Cat despre mine, nu ma dau in vant dar nici nu fac mofturi sau abuz daca mi se ofera.

| Sumire a răspuns:

Ingrasa si este nesanatoase eu nu as manca nu vreau sa ma ingras