| micutsaa a întrebat:

Ce credeti despre media 5 la mate?
Sa recunoastem ca nu toti ne-am nascut matematicieni.

Răspuns Câştigător
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Nu s-a nascut nimeni matematician, unii insa o inteleg mai usor decat altii. Media 5 e de trecere, dar nivelul tau nu e doar din note, eu in liceu luam cu greu media 5 la matematica avand un profesor foarte sever. Si alte clase dadeau teza in clasa mea cu alta profesoara, iar cand vedeam subiectele mi se pareau cu mult mai usoare, probabil acolo as fi luat 7 sau 8 in loc de 5. Tu incearca sa faci cat poti de bine, exercitiile de matematica sunt antrenament bun pentru inteligenta - asa cum cele fizice sunt bune pentru musculatura.

6 răspunsuri:
| ioana1704 a răspuns:

Nu credem nimic! stai cuminte sigur ai alte abilitati!

| albrosie a răspuns:

Nici eu n-am media mai mare numa la engleza si la sport acolo am 8 si 10 in rest cam sub 6 am la toate e ok numa sa nu ai medi mai miki de 5 acolo e cam naspa

| Sanako a răspuns:

De acord cu ioana1704...dar aici depinde şi de profesor nu numai de tine :p

| Dede1 a răspuns:

Media 5 la matematica este mica.Acum depinde si in ce clasa esti.

| MâţulMov a răspuns:

Mai, ce sa cred, nu cred nimic, dar fiecare dintre noi poate mai mult de 5, asta e sigur.Noi avem si o profa mai blanda dar oricum eu invatwinking i am numai 9 la matematica, azi ne incheie media.
Cred ca poti mai mult, asa ca incearca sa te straduiesti happy

| dienuta1990 a răspuns:

Media 5 la mate e o medie de trecere dar nu te onoreaza cu nimic, crede-ma si eu am avut 5 la mate dar atunci nu contientizam cat de importanta e aceasta medie dar te ajuta la media generala. Oricum incearca sa te straduiesti, sa inveti si sa lucrezi se poate sa iei si note mari la lucrari, teze daca nu te descurci fa meditatii la acea disciplina.