Probabil ca da, probabil ca nu. De unde poti stii? Probabil ai aflat toate astea de pe net... Oare daca mai exista internet lumea mai era asa? Nu... Acum orice copil poate afla de la varste fragede lucuri despre care nu ar trebui sa afle... Populatia Terrei este corupta... Oare atat i-a fost dat lumii sa traiasca? Astia sunt ultimii ani ai existentei omenirii? Tocmai oamenii pot face ceva sa schimbe asta..In timp ce unii oameni nu au ce manca, altii se lafaie in bani si avere...Ce viata e asta? Cine e mai fericit? Cine detine puterea? Ar trebui sa ne acceptam unii pe alti cel putin din simplul fapt ca traim pe aceeasi planeta..Insa noi traim in ura, invidie, rautate si nu suport asta! Ne trebuie un plan sa evadam de aici..Bai, stai asa...Eu..,,Sunr celebru, scoate-ma de aici"(emisiune corupta). ......Nici eu nu pricep in totalitate ce am zis fiindca am scris rapid sa nu imi uit ideile, desi mai aveam muultee(scuze pentru greseli)..In mare presupun ca ai priceput.
Vedeti va de treaba voastra si nu va mai stresati atat de iluminatti si vietile vedetelor.
Da chiar exista! Multi au spus ca au disarut, ca nu mai exista aceasta organizatie, dar chiar exista! Iti apreciez afirmatiile! Si eu m am documentat despre acest subiect! ...Suntem manipulati in fiecare zi de mass media! si chiar imi pare rau! Nu ma mai uit la desene animate, si nu doar ca m am maturizat ci ca suntem manipulati, am ajuns sa cred ca mai bine ma uit la documentare cu animale! Treaba cu Disney e 100% adevarata! S a dovedit ca Walt Disney a fost mason de gradul 33!
Si in legatura cu Miley Cyrus, eu i am citit cartea si acolo spunea ca il iubeste pe Dumnezeu si citeste Biblia! Bine, dar cartea este veche! De cand a renuntat la Hannah Montana, e in organizatia asta! in videoclipul de la we can t stop.ea face semnul ok adica numarul bestiei!
Chiar imi pare rau ca se intampla astfel de lucruri! Profesorul nostru de religie, ne a povestit de masoni si a zis ca asa incet, incet nici un om nu va mai fi crestin si va veni sfarsitul lumii, asa cum e spus in Biblie! Sper ca ti am fost de ajutor!