Ce-mi plac oamenii care vorbesc în necunoștință de cauză :/
Rata mare de suicid e în rândul persoanelor trans, nu a celor care și-au schimbat medical organele. De altfel, e un studiu care arată că aproape nimeni nu regretă acele operații. Rata mare de suicid e din cauza transfobilor, legilor idioate și a proștilor care nu -și pot trăi viața că acum cineva vrea să-l cheme Marcel.
Acelasi lucru pe care îl cred despre persoanele care au impresia că dacă schimbă peisajul pot fugi de problemele lor interioare. Adevărul e că nu poți fugi de tine. Poti sa schimbi peisajul, casa, orașul, sa-ti "schimbi sexul" (așa ceva e bineinteles imposibil) dar nu poti fugi de originea problemelor tale care se alfă în tine.
Bravo lor. E important să te simți bine în pielea ta. Plus, nu experimentez ce sentimente au persoanele trans, deci nu-i pot judeca.
Se simt atat de bine în pielea lor după operație încât vreo 50% au încercat să se sinucidă. Dacă luăm un anumit grup și îți zic că 1 din 2 oameni în acest grup au încercat să se sinucidă nu cred că ajungem la concluzia că "se simt bine în pielea lor".
"Rata mare de suicid e din cauza transfobilor" cu toate că rata asta mare de suicid a fost măsurată în cele mai progresive țări din lume și cu toate că crește pe măsură ce ideologia trans se raspandeste în spațiul mainstream.
Crezi că nu există transfobi în țările mai dezvoltate?
N-am zis ca "nu exista transfobi" am zis ca e curios cum din ce in ce mai mult ideologia trans e normalizată în mainstream și ajutată prin leglislație în cele mai progresiste țări din lume cu atat rata încercarilor de sinucidere printre tranilăi crește în loc să scadă cum te-ai gandi că ar fi normal.
Ce-mi plac oamenii care vorbesc în necunoștință de cauză :/
Rata mare de suicid e în rândul persoanelor trans, nu a celor care și-au schimbat medical organele. De altfel, e un studiu care arată că aproape nimeni nu regretă acele operații. Rata mare de suicid e din cauza transfobilor, legilor idioate și a proștilor care nu -și pot trăi viața că acum cineva vrea să-l cheme Marcel.
Sunt doar niște oameni ca oricare alții. Probabil au considerat că prin această operație, vor ajunge să se simtă mai bine în pielea lor. Cât e de adevărat sau nu, e discutabil, având în vedere că destul de mult regretă decizia luată, după un timp.
anda_9874 întreabă: