anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce credeți despre persoanele care își fac schimbarea de sex?

Răspuns Câştigător
| Geass1 a răspuns:

Ce-mi plac oamenii care vorbesc în necunoștință de cauză :/
Rata mare de suicid e în rândul persoanelor trans, nu a celor care și-au schimbat medical organele. De altfel, e un studiu care arată că aproape nimeni nu regretă acele operații. Rata mare de suicid e din cauza transfobilor, legilor idioate și a proștilor care nu -și pot trăi viața că acum cineva vrea să-l cheme Marcel.

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Că au bani cu care nu au ce face.

| CostinAlamariu a răspuns:

Acelasi lucru pe care îl cred despre persoanele care au impresia că dacă schimbă peisajul pot fugi de problemele lor interioare. Adevărul e că nu poți fugi de tine. Poti sa schimbi peisajul, casa, orașul, sa-ti "schimbi sexul" (așa ceva e bineinteles imposibil) dar nu poti fugi de originea problemelor tale care se alfă în tine.

| Geass1 a răspuns:

Bravo lor. E important să te simți bine în pielea ta. Plus, nu experimentez ce sentimente au persoanele trans, deci nu-i pot judeca.

| CostinAlamariu a răspuns (pentru Geass1):

Se simt atat de bine în pielea lor după operație încât vreo 50% au încercat să se sinucidă. Dacă luăm un anumit grup și îți zic că 1 din 2 oameni în acest grup au încercat să se sinucidă nu cred că ajungem la concluzia că "se simt bine în pielea lor".

"Rata mare de suicid e din cauza transfobilor" cu toate că rata asta mare de suicid a fost măsurată în cele mai progresive țări din lume și cu toate că crește pe măsură ce ideologia trans se raspandeste în spațiul mainstream.

| Geass1 a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Crezi că nu există transfobi în țările mai dezvoltate?

N-am zis ca "nu exista transfobi" am zis ca e curios cum din ce in ce mai mult ideologia trans e normalizată în mainstream și ajutată prin leglislație în cele mai progresiste țări din lume cu atat rata încercarilor de sinucidere printre tranilăi crește în loc să scadă cum te-ai gandi că ar fi normal.

| Geass1 a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Ce-mi plac oamenii care vorbesc în necunoștință de cauză :/
Rata mare de suicid e în rândul persoanelor trans, nu a celor care și-au schimbat medical organele. De altfel, e un studiu care arată că aproape nimeni nu regretă acele operații. Rata mare de suicid e din cauza transfobilor, legilor idioate și a proștilor care nu -și pot trăi viața că acum cineva vrea să-l cheme Marcel.

| SwedishMeatball a răspuns:

Sunt doar niște oameni ca oricare alții. Probabil au considerat că prin această operație, vor ajunge să se simtă mai bine în pielea lor. Cât e de adevărat sau nu, e discutabil, având în vedere că destul de mult regretă decizia luată, după un timp.

| idk77 a răspuns:

Tot oameni sunt

Întrebări similare