| Th3AbSinTh3 a întrebat:

Ce credeti despre specimenele de pe facebook care incep sa ureze "la multi ani" tuturor fetelor din lista(zic de fete pentru ca in general unii baieti fac asta) cu ocazia anumitor sarbatori(ca ziua de ieri cu Maria/Marian)? Mi se par tare amuzanti, se gandesc ca poate impusca si ei ceva... Mai devreme eram cu un astfel de specimen pe afara si a inceput sa dea mesaje tuturor Mariilor laughing)) Una l-a luat direct ca cine e si de unde o cunoaste si asta mai revoltat a blocat-o.
De fapt intrebarea mai concreta e: de ce sa iti bagi in lista sute de necunoscuti? Se gaseste unu sa spuna ca sa cunoasca oameni noi, dar nu astia baga cu sutele si dupa nu dau un mesaj sa faca cunostiinta sau ceva sau daca dau nu sunt bagati in seama laughing)) A ajuns asa o placere sa colectionezi prieteni pe facebook?

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

E ceva uman sa incerci sa fi popular, tuturor ne place sa fim populari, dar pe fb nu exista prieteni doar iluzi deserte, baieti disperati dupa sex, fete disperate dupa atentie

| T0T a răspuns:

Eu nu am foarte mulți prieteni pe facebook, și marea lor majoritate sunt cunoscuți. Eu niciodată nu am fost atât de disperat să urez "la mulți ani" tuturor. Uneori mai omit să le urez și unor amici, ori că nu am chef să intru atunci pe facebook, ori timp sau locul unde sunt nu îmi permite. Și eu am scos pe o fată care mi-a trimis cerere și am acceptat-o și nu știam cine e și am întrebat-o frumos dacă mă cunoaște, și m-a făcut disperat. Acum mai bag dacă îmi trimit cerere, dar sunt mult mai reținut. Eu să trimit cerere, niciodată.
Oricum pentru foarte mulți valoarea constă în prietenii și like-urile de pe facebook. Ajung unii să fie condamnați(am văzut recent pe TPU pe cineva care se plângea) că nu au like-uri sau prieteni pe facebook prea multe. Vorba unora "Nu ai facebook, nu exiști" și aș mai adăuga că dacă nu ai mulți prieteni și sute de like-uri ești praf...Sunt oameni efectiv obsedați de facebook care stau într-una pe telefon, ca să fie acolo oriunde ar fi și care postează tot ce fac, oriunde se duc, fac mereu poze din oră în oră, mai sunt și specimenele care apar în poze ca niște pițipoance sau cocalari mai sunt unii care fac pe intelectualii mai mereu cu citate date mereu de la alții și cu poze și mai știu eu ce. Eu pe facebook-ul meu mai mult puneam muzică și fotografii care mi se păreu frumoase și o singură dată am pus și un citat, dar puneam nu foarte des, iar în ultima vreme nu am mai intrat mai deloc.
Facebook creează cam mulți dependenți.

| RainmakerX a răspuns (pentru T0T):

Ce fata disperata rolling on the floor
Am vazut si eu fete care pun niste citate pe care nici macar ele nu le inteleg.

| T0T a răspuns (pentru RainmakerX):

Păi mulți sunt așa laughing

| RainmakerX a răspuns (pentru T0T):

Ai citit raspunsul meu? Nu? Citeste-l laughing

| T0T a răspuns (pentru RainmakerX):

L-am citit. Nu mă mai surprinde nimic. Și eu am cunoscut pe un joc și am adăugat pe facebook un tip dintr-o formație. Avea gânduri sinucigașe dar am vorbit cu el. În fine asta a fost mai mult timp în urmă. Uite 2 melodii:

https://www.youtube.com/watch?v=_yszOkNO8w4

https://www.youtube.com/watch?v=jHXB9kSDBA8

Nu prea sunt cunoscuți dar nu cântă așa prost.

| RainmakerX a răspuns:

Hey! ツ

★Ce parere sa am despre ei?
Mi se pare oarecum jalnic...Eu dau mesaje numai persoanelor pe care le cunosc, ce naiba laughing

★A blocat-o? LOL Asta e si mai jalnic. ^w^

★De ce sa-ti bagi in lista sute de necunoscuti? Nu stiu. Eu am vreo 250 de persoane din care vreo 200 le cunosc macar din vedere... *stiu ca sunt de pe la alte clase*
Oricum, am colegi cu mii de prieteni laughing
O fata a dat cerere unor japonezi de la nu stiu ce formatie si aia au dat accept.
Pur si simplu... sunt ceva gen "Wtf" cand vad pe aia cum comenteaza la pozele ei. "You are beautiful darling."
"Kawaii, such a cute girl" Frate, aia sunt de la o formatie! Nu ma lua cu chestii ca "ii cunoaste, sunt rude" ca nu sunt rolling on the floor

★Asta-i viata. Suporta-i caci nu ai ce sa faci. "generatia facebook" smug

★Da, este o placere, mai mult un fel de concurs ca sa te dai mare, sa zici ca esti popular si chestii de genul.

★Am primit si eu mesaje de la unele de prin Spania, Anglia, aveam 1 prieten in comun parca laughing Iti dai seama. Fara sa te cunoasca, iti dau cerere doar pentru ca aveti 1 prieten in comun.

★Era sa uit asta laughing Am vreo 10 fete *Pe care le cunosc doar din vedere dar carora le-am acceptat cererile *
Au dat astea cereri pana si lui tata, dar nu numai, pana si bunicii rolling on the floor Mor ma. rolling on the floor rolling on the floor *numai vreo 3 aici*

Hai bafta! ✌

| KamaSutra a răspuns:

Facebook-ul în sine e o plăcere, a devenit o modă în ziua de azi.
Adică de ce să nu te iei după turmă?
Mai ales dacă nu ai vreo 5000 de prieteni, ești un nimeni, dar oricum, ăia de acolo nu-i poți numi prieteni.

| gingergirl1 a răspuns:

Mda...lipsa vietii sociale isi spune cuvantul in cazul lor.winking

| AndreeaAndreutza48 a răspuns:

Incearca sa agate fete