Intr-un alt univers, "monstrii" si sirenele se intreaba acelasi lucru despre noi.
Dupa parerea mea nu exista.Dar e adevarat ca in mari si oceane mai sunt o multime de vietati care inca nu s-au intalnit cu ochii lumii.Iar despre monstrii(ex:chupacapra)...nu cred ca exista insa am vazut niste documentare despre big foot sau chupacapra dar tot nu cred ca exista. Oamenii se folosesc de aceste legende pentru a face bani.
Acestea sunt doar niste personaje miteologice. Nu au existat niciodata cu adevarat sunt doar niste povesti pentru cei mici. Sper ca te-am ajutat.
Nu cred ca exista sirene si monstri legendari dar vorba aia "Nu iese fum fara foc" deci ceva a existat la origine. Pentru Godzila a fost probabil T-Rex, iar pentru uriasi... Din cate am auzit s-au gasit niste asa zise schelete de uriasi. Acum daca e pe bune sau nu, chiar nu stiu
Monstrii antici daca au existat e clar ca acum au disparut. In privinta legendelor cu ciclopi care mananca oameni se pare ca exista un sambure de adevar, exista boala ciclopism pe care un numar foarte mic de oameni o are si in urma careia oamenii se nasc cu un singur ochi. Prin urmare, in spatele legendei se poate afla un sambure de adevar.
In privinta sirenelor, 90% din spatiul ocupat de oceane nu a fost inca explorat, deci nu avem dovezi ca exista dar nici ca nu exista. (oricum e greu de crezut ca ar exista o fiinte jumatate femei jumatate peste care traiesc in ocean si care se mai si reproduc )
P.S. eu nu cred ca exista
MadaAwwr întreabă: