What trouble?
Era o memă lol.
https://amp.knowyourmeme.com/memes/if-i-speak-i-am-in-big-trouble
Dacă aș zice tot ce cred despre PRO TV probabil as ajunge la închisoare. Ideea e că nu-mi place și în general nu pot avea încredere în jurnaliști. Și aș sfătui pe oricine să nu aibă încredere în jurnaliști de orice colorit politic ar fi.
Pana in 2020 aveam o parere buna despre ei dar cand au inceput sa faca propaganda pro vaccin intr-un mod foarte agresiv m-am scarbit de ei.
De la o scala de la 1 la 10 le dau nota sapte pentru Las Fierbinti si Romanii au Talent care sunt emisiuni cat de cat interesante.
Pe piata media din Romania eu zic ca sunt cel mai bun post, au emisiuni si stiri net superioare fata de cele de la TVR, Antena 1, Prima Tv sau Kanal D sau alte posturi TV.
Dar dim pacate si ei fac parte dintr-o tabara politica care e nociva pentru Romania.
O părere bună. Are emisiuni bune, printre care cea mai exemplară este "Romania, te iubesc". Sunt profesioniști, prezintă în mare parte obiectiv informațiile și nu fac circ pentru audienta cum fac alte posturi de televiziune.
Am crescut cu "Vacanta mare" când era difuzata acum doua decenii în fiecare Duminică.
Mi-a mai plăcut "Lanțul Slăbiciunilor" difuzata prin 2001-2002 și prezentată de către defunctul Andrei Gheorghe. Păcat că nu s-au mai făcut și alte sezoane. Emisiunea era bună.
Dacă ProTV este vreun canal, la fel ca vreun canal din România care să mă învețe ceva, atunci de la mine ar avea jos pălăria. Din păcate nu este. Maică-mea este obsedată de emisiunea ca Românii au talent și altele de genul. Eu una le detest. Singura dată când îmi arunc un ochi la emisiune, că fiind dat drumu' acolo și mai stând cu mama în bucătărie, aud fără să vreau, deci singurul moment când chiar "casc gura" și "mă uit atent" îi când apare câte un om cu un caz aparte (nu de talent) ci cu o poveste chiar creepy sau hard de viață. Îi ascult povestea, apoi îi văd și momentul parțial, apoi mă reîntorc la ale mele.
Ca și o emisiune unde chiar să zic că e așa o emisiune unde din an în Paște să mai auzi ce s-a mai întâmplat prin lume, și parțial, prezintă și chestii mai smart, nu doar poveștile vedetelor (care chiar nu mă interesează), ar fi emisiunea lui nea Măruță, restul nu-mi place nimic și eu una dacă aș avea puterea necesară cândva aș susține să se închidă toste posturile TV, mai ales cele românești. Cu banii care intră în acele "canaluri" mai bine am salva planeta.
Nu mă luați cu "Dar și ei fac treburi umanitare." mi se taie de acele "treburi ale lor umanitare" nu am idee, nu am cum să știu cât dau ei și cât e show acolo. Și oricum la emisiunile de genul, apar doar 2, 3 "sărăntoci" cărora li se dă te miri știe ce, o casă sau o masă și pare că vai ce bine fac ei. Dar ei bagă bani grei în tot ce e acolo. De la camerele de filmat, până la firma x și tot așa. Nu mai spun de salariile ălora care apar mai mult dezbrăcați, decât îmbrăcați pe acolo și susțin că aia e "model în viață" (clar nu generalizez, deoarece avem și exemple bune, încă nu au murit- ca spre exemplu o doamnă care nu prea se expune prin media dar mi se pare o femeie care îi și merge numele ar fi Maia Morgenstern, chiar și Andra mi se pare o artistă desăvârșită și chiar și căsnicia dumneaei mi se pare un model chiar creștinesc de urmat de populație, nu o femeie care nu știe ce vrea și ba se căsătorește și ba divorțează, sau e too much, cum aș da exemplu pe Drăgușanca, deși sincer am mai ascultat-o și pe acea madam și totuși are ea tipa ceva al ei acolo interior, nu mă refer deloc la exterior că ăla e deja too much, deși nu neg nici că așa too much oricum e frumoasă, ea, o barbie la bisturiu, dar interior acolo, deep, nu pare nici o tipă chiar proastă, care ar fi reușit doar că s-a operat peste tot, sincer nici azi nu am prea înțeles ce e ea și complet cum a ajuns în media, dar totuși are și ea carisma ei interioară însă da Andra e altceva, ca să revin la subiect, dar emisiunea la care se prezintă nu prea-mi mai place, dar aia e, dacă ei îi place să fie sănătoasă.).
Deci revenind la subiectul principal, nu, nu-mi place postul Pro TV și nici un post românesc de televiziune, iar de când chiar lucru, singurul post televizat pe care-l urmăresc în timpul liber și ca să mă detașez de la work îi Youtube-ul, acolo găsesc mici frânturi cam din tot ceea ce caut sau vreau.
anonim_4396 întreabă: