| darkstar a întrebat:

Ce credeti? Va fi sfarsitul lumii in 2012?

http://www.youtube.com/watch?v=n_CVZ_PCTJw

11 răspunsuri:
| L a răspuns:

Nu nu cred, numai D-zeu stie cand se va sfarsi.`

| gigiro a răspuns:

Adica peste 11 luni? Eu cred ca acest sfarsit nu se grabeste chiar asa de tare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu si nu! Daca voi apuca sfarsitul lumii, sun convinsa ca nu voi sti asta inainte: va fi ceva inevitabil si de neasteptat.

| Razvan a răspuns:

Nu. Sfarsitul e mai departe decat credem noiwinking

| LuS[z] a răspuns:

Ceea ce se vehiculeaza acum sunt numai tampenii. Ce n-ati inteles? NIMENI nu stie sfarsitul lumii decat Dumnezeu

| ashley26pink a răspuns:

Nu e peste 11 luni, gigiro! e peste 33 de luni.

| danyy_3869 a răspuns:

Nu va fi sfarsitul lumii.Nu trebuie sa ne gandim la lucrurile astea, pentru ca nu e nimic verificat si nu e nimic sigur.Trait-va viata oameni buni.Nu va mai consumati degeaba. Sfarsitul lumii poate fi si peste 5 min.Nu neaparat in 2012.Numai Dumnezeu stie si numai Dumnezeu decide cand va fi si cand nu va fi.Parerea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred, nu ma intereseaza ce spun ceilalti, dar sper ca Dumnezeu sa ne crute vietile.Incercati sa fiti buni, pentru ca numai oameni fara un comportament bun ci nu rau va rezista.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desigur ca nu cred, asa se zicia si in 2001ca vom muri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La o astfel de intrebare nu poti raspunde fara sa folosesti Biblia. Biblia nu foloseste nicaieri aceasta expresie "sfarsitul lumii". Aceasta este o expresie populara! Deci lumea nu se va sfarsi niciodata, dar se va sfarsi raul, minciuna etc. chiar mai devreme de 2012, deoarece in loc de Satan va domni Hristos!

Întrebări similare