Creaturi infecte care merita omorate sau exilate intr-un loc in care sa nu aibe nici cel mai mic contact cu societatea civilizata.
Asemenea creaturi, dupa parerea mea, nu ar trebui acceptate in societate. Un copil prost de 14 ani care a auzit si el 3-4 injuraturi la vecinu' si care isi cumpara tigari din banii parintilor nu este decat un esec al rasei umane.
Asa cum am spus, copil inutil, care, din punctul meu de vedere, ar trebui ori sa moara, ori sa fie exilat, ca sa nu se inmulteasca.
Pe vremea mea, adică acum vreo 7 ani erau copii care începeau să fumeze de la 10 ani și să înjure mai devreme. Lucrurile au evoluat în rău, deci îți dai seama că ce părere să mai avem? Deja e ceva normal.
In primul rand, se scrie "copiii". in al doilea rand eu cred ca e vina fiecaruia dintre noi. Noi cand il vedem ca face asta, nu ii zicem sa nu o mai faca. Cred ca sunt amenintati prea mult cu bataia.
Daca tu o sa faci diferit, te va lua drept un exemplu. Poate au vazut la tatii lor, sau la alti oameni.
Si eu injuram la 10 ani, pentru ca il auzeam mereu pe tata cum isi baga si isi scoatea toti mortii si ranitii.
Acum, daca tata era un exemplu pentru mine, poate ca nu o faceam. Sau cel putin nu o invatam de la el. Sunt multi tarani in lume.
Pot spune decât că îmi este milă de ei,că nu au avut nişte părinţi care să-i educe şi să-i îndrume pe calea cea bună. toată lumea îi critică pe aceşti copii,dar nimeni nu critică părinţii iresponsabili care au toată vina. într-o societate civilizată,trebuie să ne sprijinim unii pe alţii,nu să ne dăm în cap pentru că unul e needucat.o societate nu poate fi civilizată atâta timp cât nu respectă dreptul la viaţă al tuturor,e o societate de barbari,Menln Shadow.e cel mai uşor să îi omorâm pe toţi, să ne scăpăm de ''oile negre'', dar e mai greu să îi înveţi, să îi îndrumi şi să-i educi.SĂ VĂ FIE RUŞINE celor care dau vina pe nişte copii care sunt aşa din vina părinţilor, profesorilor şi preoţilor care sunt plătiţi cu banii noştri şi nu îşi fac datoria cum trebuie.curaj ai dacă îl laşi în viaţă să trăiască, nu dacă îl omori.
TheSpecialOne întreabă:
LisaJulie întreabă: