Cum a spus intr-o zi o colega: "Fetele spun ca le plac băieții cu ochi albastri, dar se îndrăgostesc de cei cu ochi căprui".
Mie la un băiat îmi plac mai mult ochii căprui si maaari
Se indragostesc de fete, dar se intampla sa au ochi caprui. nu e ca "cautam fete dupa culoarea ochilor. cel putin eu, ce stiu altii
Cred ca baietii prefera fetele cu ochii albastrii, pe urma cele cu ochii caprui.
Majoritatea spun ca albastri, dar mereu s-au indragostit de acei ochi caprui, unor baieti le pasa ce culoare au ochii altora nu pentru ca mereu o sa spunem ca ne indragostim de acei ochii (de nu stiu ce culoare ) dar de fapt nu e asa
Baieti prefera o fata iubitoare si cuminte. Caracterul conteaza nu ochii fetelor.
Toti s-au indragostit macar o data de 2 ochi caprui si mari ❤ chiar daca majoritatea or sa raspunda cu albastri. Cand te indragostesti de cineva.pur si simplu o foci, nu te duci cu lupa la ochii lui pana il gasesti pala cu nuanta perfecta de verde )
"Toti s-au indragostit macar o data de 2 ochi caprui si mari " ai dreptate, ai intalnit toate miliardele de baieti de pe planeta si stii sigur,
anonim_4396 întreabă: