Momentan rosul imi place inspira la actiune, cred ca nu dorm prea mult zilele astea de caldura si am nevoie de o culoare care sa ma stimuleze in activitate pe linga cafea.
Plus imi inspira si fericire de care nu prea am parte.(deocamdata)
Tot verdele
Imi da o senzatie de liniste. Speranta, fericire.
Cand vad verdele ma gandesc la natura.(nu mereu, uneori imi e foame si nu ma gandesc decat la mancare si uneori mi-e somn, caz in care ma gandesc la pat ¯\_(ツ)_/¯ )
Apocalipsa 4:3
"Era înconjurat(Dumnezeu) cu un Curcubeu ca o piatra de smarald la vedere"
Ca o piatră de smarald. Adică avea culoarea verde. Strălucirea luminii care vine de la prezenţa care este pe tron este atenuată de blânda lumină verde a unui curcubeu dimprejur.
Îmi plac toate culorile, dar în mod principal Roșu - pentru că după parerea mea e cea mai frumoasă culoare, simbolizând viața, pasiunea ardentă, iubirea. Pe locul 2 - Azur, pentru că e culoarea plajelor tropicale pe care le ador și pe care sper să le vizitez într-o zi. Pe locul 3 - Verde - pentru că e culoarea naturii, a vindecării și lucrurilor care funcționează (știți că led-urile televizoarelor, computerelor, sunt de culoare verde când merg și sunt în funcțiune).
Da, sigur ca da. Nu este ca si cum toate aceste texte antice au fost modificate de sute de ori de catre sute de oameni de-a lungul secolelor in care fiecare a spus si a adaugat ce a vrut.