Sunt curios cum sa facem sa nu se mai asimileze tot, in asa fel incat Kcal in plus sa fie eliminate ca sa nu ne mai ingrasam, de ex mananci 4000 K, si asimilezi 2200, nu te ingrasi. Daca mananci 3000 si iei 1400 la bord, slabesti.
Asta pe axa slabire.
O curiozitate a mea e cate kcal in plus arde masa musculara facuta la sala, fata de cate kcal ardeai fara masa. Se stie ca muschii ard kcal si cand stai, dar oare cat? Asa aproximativ zic.
Sa zicem ca ai masa musculara medie pe tine adica okey.
Daca ai avea diabet gradul 1, organismul nu se poate folosi de ceea ce consumi, dar vei muri
masa musculara creste rata metabolica fiind in repaus
Potrivit lui Wharton, 4 kilograme de mușchi ar arde 50 de calorii într-o zi petrecută în repaus, în timp ce 4 kilograme de grăsime ar arde 20 de calorii.
https://www.webmd.com/......-fight-fat
Corect cu DZ1, ma gandeam si la asta dar nu merge, urca glucoza si la 1000 si dau de dracu, am eliminat aceasta posibilitate de inhibare totala a insulinei temporar.
Aha, deci 50 K? Pufaaai am nervi, asa putin? Deci e clar.
Sunt satul de mananca aia, aia ailalta. Nu ma refer la partea de sanatate ca aia da, trebuie sa manca sanatos, ma refer strict pe grautate.
Nu ne-am saturat sa facem noi ce vrea corpu asta? Nu ne-am saturat de sclavie? Nu vrem sa faca el ce vrem noi?
Jigodiile astea de masoni au deja inhibitori pentru carbo, lipide, proteine dar nu dau, sa fie la ei de nenorociti. Regleaza absortia cum vor, neatingand asimilarea minerale, vitamine, fibre.
Ideea este sa gasim o metoda sa nu ne mai ingrasam, ca restul e simplu, daca ne interesam, putem face culturism frumos, sa aratam f bine fara probleme.
Era nevoie doar de cate o ora de trei ori pe saptamana ca sa aratam f bine, nimic in plus de orele alea.
Fara cardio. Dar cine are greutatea normala poate face asa un 15-20 min ritm moderat pentru inima si atat.
Si 2 g/Kg corp proteina completa deci nu aia din legume, fructe.
Antrenoru meu a zis 3 g/Kg, dar na, media e 2, in 4-5 transe, dintre care una imediat dupa antrenamentul muscular combinat cu ceva zahar sau glucoza ca sa intre f rapid proteina aia in muschiul obosit de la antrebament.
Ba da, poate disparea pur si simplu. Asimilezi cat trebuie, restul trece neasimilat in colon si se elimina la toilet.
Moleculele neasimilate sunt ca si cum ai manca cauciuc! Desi are calorii ca arde, corpu tau nu le poate descompune deci le da afara, am mancat eu o roata de la o masinuta cand eram mai mic si am dat-o in intregime afara, adica bucatile.
Deci se poate! Adica nu ai enzime pentru aia, tu inhibandu-le cat trebuie, nu mai are cine descompune energia aia si nu o vede.
Singura chestie care nu are nev de enzime e glucoza. Aia da, intra direct in organism.
Zaharu sau amidonu daca nu-l spargi in fructoza si glucoza, nu il vede!
Grasimea daca nu o spargi in acizi grasi si glicerina, nu o vede, e ceva necunoscut, nu stie sa scoata energia din ea.
Asta este.
Adica nu ai energie in plus!
Au ceva, am vb cu un medic de diabet si deja au, dar cica are efecte secundare si nu da pe piata inca, nu stiu ce metoda foloseste dar e in plan.
Exista trei metode:
1 - cea mai primitiva sa arzi mai mult in repaos, dar asta inseamna puls mai sus si o temperatura cu un 2 grade mai mult (e si pe internet inhibarea genei IKKE, deja la soareci merge).
2 - joaca cu inhibatul enzime pentru asimilare selectiva si cat vrei, cea mai buna metoda.
3 - sa rezolvi deficitul de serotonina pe receptorii 5HT2C din creier cu un trat permanent care nu face rau, si sa dispara pofta si foamea in plus, astfel ca de la sine nu mai mananci mai mult si nici dulciuri ca nu mai poti, fara sa vrei slabesti. Asta deja exista, se numeste Belviq si se gaseste in SUA.
A fost eliminat de pe piață în Statele Unite în 2020, datorită riscului crescut de cancer. [7] [2]
https://en.wikipedia.org/wiki/Lorcaserin
Aha, deci niste tampiti. Nici p-asta nu au fost in stare sa-l faca bine. Functioneaza metoda ca am testat eu Cipralexu care fara sa vrea mareste secretia de serotonina si pe receptorii aia, dar nu la toti merge pe asta.
Opusul nu face cancer, adica blocant de serot pe receptorii aia, si deci a urcat pofta de mancare de ma sparsese (Valdoxan), deci am si verificat ca de acolo vine pofta in plus de dulciuri si mancare.
Ma intereseaza cardio. Alergatul usor poate fi considerat cardio, vreo 30 de minute pe zi ar ajunge?
Saptamana viitoare vreau sa ma apuc de alergat regulat., am mai incercat asa de proba am alergat 10 minute in continu linistit fara a ma obosi. Singura problema era ca nu era loc amenajat adica era un fel de dig., unde mai circulau oameni, sau cu caini la plimbare si nu m-am simtit confortabil. O sa incerc sa ies asa pe la 5 dimineata numa sa nu dau de maidanezi
Iti vorbesc din propie experienta eu din dieta+mers pe jos in 6 luni am slabit 16 kg, desi se poate
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: