Buna, nu stiu daca e defect, dar sunt sensibila tare si cand e vb de copii, plang, ma emotionez de nu mai pot vorbi...
Din punct de vedere fizic,sunt prea scunda,am tenul neomogen,ochii mici.
Din punct de vedere moral sunt prea sensibila, impulsiva, nu sunt perseverenta.
Uneori sunt cam bagareata in sensul ca ma bag in problemele altora si nu prea imi pot tine gura, raspund inapoi...cam atat
-sunt prea sensibila-faptul ca ma impresionez,rad sau plang cu usurinta de situatii insimnificative,nu ma deranjeaza -faptul ca ma "ataca" cu usurinta persoanele care ma dauneaza material sau
moral chiar cu actiuni sau vorbe mai putin importante-imi provoaca reprosuri de la mine insami.
-sunt impulsiva-ma "aprind" prea repede cand sunt "deranjata"si actionez sau raspund imediat fara sa ma gandesc la consecinte sau fara sa imi aleg cuvintele-nu folosesc vulgaritati,si nici exprimari ocolite,iar acest mod direct si dur de a ma exprima de multe ori jigneste persoana cui ma adresez fara ca eu sa intenzionez sa o jignesc ci doar sa precizez ceea ce m-a deranjat
-nu pot sa iert-elimin total si definitiv persoanelencare mi-au produs pagube special morale, de suflet sau m-au dezamagit sentimental -procedez asa pentru a nu transforma sentimentele de dragoste, prietenie, admiratie in ura
rezolv probleme si situatii diverse numai in ultimul moment chiar daca am timp si posibilitati sa le fac anticipat-defectul asta intentionez sa il elimin
astea sunt defecte de care sunt constienta cine stie cate alte am ascunse chiar de propria mea constiintza
Musique întreabă: