Ca defecte umane, urasc minciuna, linguseala, sindromul drobului de sare si lipsa de fantezie de traire sincera a sentimentelor din viata.
Cel mai grav e atunci cand nu iti pasa si atunci cand te roade pe la colturi invidia
Ipocrizia, minciuna, pupincurismul, imposibilitatea de a ierta pe cineva, nepasarea, egoismul
Minciuna si nesimtirea, la fel si "smecheria"... rasismul, cum a zis si @brigitta, nevoia cat mai multa de sex (tot mai multe violuri se intampla).
Buna! In primul si primul rand necredinta in Dumnezeu, si cu siguranta persoana respectiva, daca nu este credincioasa, are si din defectele enumerate mai sus. Dumnezeu sa-i ajute ca sa se indrepte!
1incapacitatea de a te abtine de la unele pofte(ex:fetele usuratice) 2lenea, 3neseriozitatea, 4 ipocrizia si minciuna.Acestea cred ca sunt cele mai grave.
Cu siguranta lipsa de rabdare, nesimtirea, badarania, tradarea, fatarnicia. Am o observatie de facut: unii au raspuns ca fiind un defect innacceptabil, prostia. Dragii mei, un pic de prostie se afla in fiecare dintre noi, si odata si odata, de cel putin o data facem ceva din prostie.
Emeraude întreabă:
anonim_4396 întreabă: