Http://eu-ankutza-94.hi5.com
gasiti aici si descriere pentru hi5... dar si descrieri la poze...
Asta este aboutul meu
-Ma numesc Alexandra, porecla mea este VIPERA, Sunt zodia Fecioara, din judetul Sibiu, nascuta pe data de 12 septembrie 1993, am 17 ani, ochii negri, culoarea parului, de toate n-am o culoare anume, le probez pe toate., imi plac toate culorile, numarul meu preferat si norocos 7, 12 si 8.
ziua norocoasa MIERCURI, semn de Pamant, sunt Toamna anotimpul meu preferat
Incantata de cunostiinta!
Sa intram in amanunte
Sa va spun cateva ceva despre mine, nu chiar tot, sa nu fac viata publica, nu e frumos Dar as vrea sa stiti o latura buna si una sa nu spun rea, mai bunicica despre mine, iar sa nu va faceti prima impresie privind o poza ci privind niste cuvinte scrise din inima mea, de aici vin cuvintele mele.
Nu as vrea sa spun chiar multe ci cat sa poate pe intelesul vostru.
Sa incepem incetul cu incetul :X:X:X:XX; x
Eu sunt foarte intelegatoare, foarte energetica intelectuala,
sociabila, comunicativa, inteligenta, perspicace.
critica, timida, disciplinata, educata, rezervata cateodata
sfatuitoare, darnica, harnica, batausa
iubitoare, stiu sa iert intotdeauna dar nu uit, miloasa, credincioasa(Cred in Dumnezeu), respectuasa, prietenoasa,
ambitioasa, tupeista, impunatoare,
rautacioasa cu oamneii scarbosi,
asa si trebuie uneori, dar mai trec cu vederea
de viata, sanatoasa, cuminte, cu un caracter puternic, norocoasa, indulgenta,
toleranta, mai somnoroasa de fel amabila, ascultaoare, descurcareata, cu bun simt, cu al saselea simt, creativa, am foarte multa imaginatie, tupeista pana la moarte, sexy, stilata, atractiva, vorbareata la nevoie frumoasa, dulce, sunt si indiferenta, probabil o sa spuneti ca mi-au murit laudatorii, dar cand ma privesc in oglinda vad ceea ce alta nu poate fi, am ce alta nu poate avea niciodata, chiar daca nu pot avea intotdeauna ce imi doresc dar ma multumesc cu putinul, cand privesc in ochii mei vad femininatea unica, vad o fiinta nevinovata ca aparut pe Pamant, un anotimp roditor.
Iubesc frumosul :X:X:X:X Si iubesc putinul
cateodata si incapatanata, sunt de incredere, ma enervez foarte repede, imediat iau foc, rabdatoare:X:X:X:X stiu sa pastrez un secret intotodeauna, am peste 5000 in minte numai de la prietene, sunt sanatoasa, doar ca am probleme cu plamanii. da trece in timp.
Eu am un caracter serios, constiincios, scrupulos, metodic, ordonat, atasat principiilor, sobru, preocupat de sensul civic si de respectabilitate, muncitor, indreptat catre lucrurile dificile, laborioase.
Mai pe inteles sunt mandra ca sunt Romanca!
Imi doresc foarte mult sa vad cum voi arata la 18 ani.
Detin putina sare, putin piper:X:X:Xde care orice fata are nevoie pentru oferit
Nu spun ca sunt o Sfanta Doamne Fereste Orice om are scapari cateodata, dar mie imi place sa fiu corecta intotdeauna.
Imi place sportul foarte mult
Imi place sa calatoresc
Iubesc natura
Iubesc tot din jurul meu :X:X:X
Iubesc animalele (toate)nu fac diferente)
Imi place argintul si diamantele, mai ales cristalele
-Imi plac oamneNii sociabili, cu respect, simtul umorului, sinceri, iubitori si tupeisti.
care stiu ce vor de la viata si stiu sa vorbeasca frumos.
Imi place sa spun adevarul pe fata chiar daca doare, uneori greseala recunoscuta e pe jumatate iertata, nu-i asa?
Imi plac oamenii care ma respecta si care stiu sa aprecieze o fata ca mine
Nu suport tampeniile, fitele, aerele de vampa, laudatul, prostia figuri de vedeta si etc
Nu suport un om lipsit de caracter
Nu suport sa sune telefonul sau sa ma trezeasca cineva in timp ce dorm, mai ales daca am un vis al naibii de frumos :X:X:X:
Nu vreau sa imbatranesc
Nu vreau sa vina sfarsitul lumii niciodata
Cateodata poate nu sunt o prietenea adevarata dar stiu sa fiu o dusmanca perfecta
Chiar daca cateodata mai trec cu vederea daca as putea mi-as salva dusmanul de la moarte
Nu imi plac banii si aurul
Ceea ce ma reprezinta mai negativ este ca :
-Iert dar nu uit
-Sunt mai batausa din punct de vedere
-Sunt rea de gura
-Sunt periculoasa cand ma enervezi la fel ca o vipera veninoasa cand e atacata
-Sunt un obstacol greu de trecut, iar daca treci de mine nu vei trece si de rautatea mea cand ma enervez
-Imi prind cu coltii prada si ucid cu veninul
-Imi place sa lovesc din cuvinte
-Daca ma jignesti s-ar putea sa te trezesti cu hi5-ul vrastie
-Urmaresc cu privirea orice miscare
-Nu imi plac tigarile
-Nu imi place cafeaua dulce
-Nu imi plac deloc oamenii mincinosi, prefacuti, prietenii falsi, barfitori(la persoana mea ma refer chiar si la vecinu sa spun asa, nu sunt o egoista), neingrijiti si oamenii fara bun simt.
-Imi place foarte mult sa studiez cosmetica, machiajul, manichiura-pedichiura si ingrijirea personala.(urmez un curs de cosmetica si machiaj)
-Ador sa citesc carti romantice, diferite lucruri omenesti si despre animale.
-Iubesc documentarele de groaza, despre corpul omenesc, despre animale salbatice sau animale domestice.
-In general imi plac la nebunie filmele de groaza, comedie, actiune, SF si cel mai mult cele de dragoste sau romantice, Cel mai mult m-a impresionat filmul AVATAR.
-Imi place sa particip la diferite concursuri de pe site-uri sau de pe hi5-uri(doar ca ma mai ciondanesc cu fete deosebit de geloase si invidioase
-Mai imi plac si barfele, de ce sa nu recunosc.toata ziua as sta cu sora mea la barfa
-In general ador munca cinstita
-Imi place sa fac poze, majoritatea nu sunt pe hi5
Imi plac fructele si legumele :
RELATIE SENTIMENTALA SI DE DRAGOSTE
- Am o relatie de dragoste de 2 ani si 9 luni
In Ianuarie 2011 facem 3 anisori
pua
:X:X:X:X:X:X:X
Credeti-ma nu e usor sa intretii atata timp o relatie numai daca iubesti si ai incredere
Cam atata, sper ca nu v-am plictisit, m-am chinuit sa fie cat mai bine, sa va fie pe inteles si sa cititi cu drag totl scris
Nu mi-a fost lene sa scriu deloc cum intreaba unii sau unele,, ceea ce cred eu ca ei nu pot niciodata sa aiba asa ""ABOUT ME "" ca al meu, Altor le multumesc pentru felicitarile trimise prin mesaje sau comentarii
M-au incurajat sa trec mai departe de vorbele rele ale altor invidiosi
Chiar a fost greu si mi-a luat o ora jumatate sa scriu totul dar acum sunt mandra de rezultat
Mia parut bine de cunostiinta, sper sa ramanem prieteni!
Cu respect
"""" Alexandra""""
Daca vreti sa lasati comentarii la pozele mele, lasati linistiti, o sa va ofer si eu inapoi, doar fetelordar eu tin sa multumesc tuturor pentru comentarii! sa nu sune altfel, dar la baieti nu am lasat niciodata comentarii, in primul rand ca am iubit, si al doilea rand nu vreau eu.Ok.cam atat
Iar daca voi lasa vreodata la vreun baiat va fi sarbatoare cu siguranta, sau va fi unul important :X:X:X:X:X:X
Good Bye Friends
Daca aveti nevoie vreodata de ceva, sfaturi, intrebari, indiferent de ce nu ezitati sa imi cereti id-ul sau un comm la profil, un mesaj, orice, va ajut cu ce pot, infiferent de persoana
Http://bilutza-roz.hi5.com aici eu am la toate posele descrieri si cu prieteni si triste si fericite;) incearca:* sper sa te ajute;)si daca tot te uitzi lasa si un comm daca vr:*:x;)
Buna!
Introducere
Eu sunt Alexandra,am 17 ani,sunt in zodia Fecioara,sunt din Judetul Sibiu,sunt bruneta,am ochii negri,imi plac toate culorile,
numarul meu norocos este 7,12.8,ziua norocoasa Miercuri,guvernez planeta Mercur,sunt semn de Pamant.Verbul meu caracteristic este A ANALIZA.
Imi plac toate anotimpurile,nu am o zi cu ghinion din fericire.
Sa va spun cateva ceva despre mine,nu chiar tot,sa nu fac viata publica,nu e frumos Dar as vrea sa stiti o latura buna si una sa nu spun rea,mai bunicica despre mine ,iar sa nu va faceti prima impresie privind o poza ci privind niste cuvinte scrise din inima mea,de aici vin cuvintele mele.
Nu as vrea sa spun chiar multe ci cat sa poate pe intelesul vostru.
Sa incepem incetul cu incetul:
Cuprins
Eu Sunt foarte intelegatoare,complexa,impresionanta,dura,binevoitoare,
foarte energetica armonioasa,intelectuala,
sociabila,comunicativa,inteligenta,perspicace.
critica,timida,disciplinata,educata,rezervata cateodata,capricioasa
sfatuitoare,darnica ,harnica,batausa
iubitoare, stiu sa iert intotdeauna dar nu uit,miloasa,credincioasa(Cred in Dumnezeu),respectuasa,prietenoasa,
ambitioasa,tupeista,impunatoare,
rautacioasa cu oamneii scarbosi,
asa si trebuie uneori,dar mai trec cu vederea
de viata,sanatoasa,cuminte,cu un caracter puternic,norocoasa,indulgenta,
toleranta,mai somnoroasa de fel amabila,ascultaoare,descurcareata,cu bun simt,cu al saselea simt,creativa,am foarte multa imaginatie,tupeista pana la moarte,sexy,stilata,atractiva,vorbareata la nevoie frumoasa , dulce,sunt si indiferenta ,probabil o sa spuneti ca mi-au murit laudatorii,dar cand ma privesc in oglinda vad ceea ce alta nu poate fi,am ce alta nu poate avea niciodata,chiar daca nu pot avea intotdeauna ce imi doresc dar ma multumesc cu putinul,cand privesc in ochii mei vad femininatea unica ,vad o fiinta nevinovata ca aparut pe Pamant,un anotimp roditor.
Iubesc frumosul :X:X:X:X Si iubesc putinul
cateodata si incapatanata , sunt de incredere,ma enervez foarte repede,imediat iau foc, rabdatoare:X:X:X:X stiu sa pastrez un secret intotodeauna,am peste 5000 in minte numai de la prietene, sunt sanatoasa ,doar ca am probleme cu plamanii .da trece in timp.
Eu am un caracter serios, constiincios, scrupulos, metodic, ordonat, atasat principiilor, sobru, preocupat de sensul civic si de respectabilitate, muncitor, indreptat catre lucrurile dificile, laborioase.
Mai pe inteles sunt mandra ca sunt Romanca!
Imi doresc foarte mult sa vad cum voi arata la 18 ani.
Detin putina sare, putin piper:X:X:Xde care orice fata are nevoie pentru oferit
Nu spun ca sunt o Sfanta Doamne Fereste Orice om are scapari cateodata,dar mie imi place sa fiu corecta intotdeauna .
Imi place sportul foarte mult
Imi place sa calatoresc
Iubesc natura
Iubesc tot din jurul meu :X:X:X
Iubesc animalele (toate)nu fac diferente)
Imi place argintul si diamantele ,mai ales cristalele
-Imi plac oamneNii sociabili ,cu respect,simtul umorului,sinceri,iubitori si tupeisti.
care stiu ce vor de la viata si stiu sa vorbeasca frumos.
Imi place sa spun adevarul pe fata chiar daca doare,uneori greseala recunoscuta e pe jumatate iertata,nu-i asa?
Imi plac oamenii care ma respecta si care stiu sa aprecieze o fata ca mine
Nu suport tampeniile,fitele,aerele de vampa,laudatul,prostia figuri de vedeta si etc
Nu suport un om lipsit de caracter
Nu suport sa sune telefonul sau sa ma trezeasca cineva in timp ce dorm,mai ales daca am un vis al naibii de frumos :X:X:X:
Nu vreau sa imbatranesc
Nu vreau sa vina sfarsitul lumii niciodata
Cateodata poate nu sunt o prietenea adevarata dar stiu sa fiu o dusmanca perfecta
Chiar daca cateodata mai trec cu vederea daca as putea mi-as salva dusmanul de la moarte
Nu imi plac banii si aurul
Ceea ce ma reprezinta mai negativ este ca :
-Iert dar nu uit
-Sunt mai batausa din punct de vedere
-Sunt rea de gura
-Sunt periculoasa cand ma enervezi la fel ca o vipera veninoasa cand e atacata
-Sunt un obstacol greu de trecut,iar daca treci de mine nu vei trece si de rautatea mea cand ma enervez
-Imi prind cu coltii prada si ucid cu veninul
-Imi place sa lovesc din cuvinte
-Daca ma jignesti sar putea sa te trezesti cu hi5-ul vrastie
-Urmaresc cu privirea orice miscare
-Nu imi plac tigarile
-Nu imi place cafeaua dulce
-Nu imi plac deloc oamenii mincinosi,prefacuti,prietenii falsi,barfitori(la persoana mea ma refer chiar si la vecinu sa spun asa,nu sunt o egoista),neingrijiti si oamenii fara bun simt.
-Imi place foarte mult sa studiez cosmetica,machiajul,manichiura-pedichiura si ingrijirea personala.(urmez un curs de cosmetica si machiaj)
-Ador sa citesc carti romantice,diferite lucruri omenesti si despre animale.
-Iubesc documentarele de groaza,despre corpul omenesc,despre animale salbatice sau animale domestice.
-In general imi plac la nebunie filmele de groaza,comedie,actiune,SF si cel mai mult cele de dragoste sau romantice,Cel mai mult m-a impresionat filmul AVATAR .
-Imi place sa particip la diferite concursuri de pe site-uri sau de pe hi5-uri(doar ca ma mai ciondanesc cu fete deosebit de geloase si invidioase
-Mai imi plac si barfele,de ce sa nu recunosc.
-In general ador munca cinstita
-Imi place sa fac poze ,majoritatea nu sunt pe hi5
Imi plac fructele si legumele
La capitolul LOVE
m-am gandit sa sciu putin mai mult,deoarece ador sa scriu despre IUBIRE. gasiti multe de invatat in timpul vietii voastre:
RELATIE SENTIMENTALA SI DE DRAGOSTE
- Am o relatie de dragoste de 2 ani si 10 luni
In Decembrie 2011 facem 3 anisori
pua
:X:X:X:X:X:X:X
Credeti-ma nu e usor sa intretii atata timp o relatie numai daca iubesti si ai incredere
Mie imi plac relatiile de lunga durata,cu un scop,cu un anume fel de-a iubi.
Imi place intr-o relatie sa merg pe incredere deplina in partener,imi place sa il alint imi place sa fiu doar pentru el,sa fiu o parte din el,mereu si intotdeauna,as vrea sa exist doar eu pentru el.
Imi place intr-o relatie sa fie totul nou,totul bine facut,totul cladit de la zero,facut totul cu dragoste si iubire,cu suflet si umor.
Imi plac plimbarile in doi,sa ne tinem de mana ,si sa ne sarutam ore in sir,stand pe o banca in fata casei in ploaie,imbratisati.
Imi place totul real.Imi place ca totul sa se rezume in doi,in amandoi,doar noi.
As vrea sa stam dezbracati in fata semineului,la televizor,privind un film de dragoste.As vrea ca sa stam ore in sir in pat dormind,jucandu-ne,facand nebunii
Sa iesim impreuna la cumparaturi,fugind unul dupa altul prin magazin.
Imi place intr-o relatie ca totul sa fie tinut sub control,nimic sa nu scape.
Vreau sa fiu doar eu ceea care detine controlul in pat,vreau sa imi duc partenerul in RAI.Langa mine sa se simta in Paradis.Vreau sa ne intelegem din priviri si mangaieri.
Vreau baiatul ce imi ofera fiorii doar cand ma gandesc la el.Acel baiat romantic sa ramana asa vesnic.Mi-as dori sa putem citi impreuna o carte de dragoste,sa intelegm lucrurile asa cum sunt,sa le lasam la timpul lor,sa treaca rand pe rand.Si cel mai mult,vreau sa fiu eu viata lui intotdeauna,aerul ce il respira,pamantul pe care calca,cerul la care priveste,steaua norocoasa ce il lumineaza,norul albastru ce il racoreste cand ii e cald,haina ce il incalzeste cand ii e frig,eu vreau sa fiu cea care il lumineaza intotdeauna.Pentru mine un baiat e lucru SFANT.
Pentru mine o relatie este LEGE DE LA DUMNEZEU.
Eu vreau sa ii ofer dragostea,iubirea,caldura sufleteasca,vorbe bune,mangaiere,tandrete,fidelitate,incredere,zambete,
lacrimi si fericire alaturi de mine.
In fiecare dimineata vreau sa ma trezesc alaturi de el,si de un"" TE IUBESC""vreau sa il rasfat aducandui micul dejun la pat,prin complimente,sa ii dau sa pape din gurita mea sa petrecem impreuna zile de neuitat.
Vreau sa traim impreuna prezent si viitor.
SI cel mai important lucru pentru mine: visul si scopul meu e sa fiu MIREASA VIETII LUI.
vreau sa fie el barbatul ce ma asteapta nerabdator in altar,cel care ma ia de mana,vreau sa intru in biserica in rochie alba de mireasa,cu un voal lung si alb,vreau zambete de fericire,zambete de bucurie,lacrimi de iubire,vreau sa fiu eu cea care ii raspunde:''DA ,VREAU SA FIU SOTIA TA""
Un barbat ideal pentru mine ar fi :
-Cu un farmec innascut,caracter puternic,tandru.protector,un visator,grijuliu,intelegator,o senzualitate excesiva,plin de contraste,,generos, inimos si plin de compasiune,diplomat,intim, milos.Vreau sa fie lucid, logic si rational.Timid,temperamental,energic,inteligent.
barbatul marilor pasiuni, care stie sa iubeasca sincer si profund.
Vreau sa fie ordonat,un barbat perfect, curat, fara vicii.Fidel relatiei.Imi place barbatul extrem de gelos,loial,generos de fel. Un barabtn superior si vanjos,dinamic,exploziv Mereu cu acel ceva in el,ce nu il are nimeni in afara de el.Unic si creativ,harnic,melancolic cateodata.
Vreau sa fie doar EL,doar persoana lui insusi.
Fara fite de baiat tare,de baiat gigel,nuuu,eu urasc aceste moduri de exprimare.
Si cine crede ca un adoloscent nu stie sa iubeasca,se inseala amarnic,eu sunt SINGURA DOVADA,eu iubesc si sunt fericita,Dupa ce-am scris mai sus sa mai mai contrazica cineva ca un adoloscent nu stie sa iubeasca si nu stie ce isi doreste de la viata.,pentru ca sunt dovada vie,nimeni nu va va crede.
Azi majorii invata de la minori ce inseamna viata,nu ma contraziceti,stiti foarte bine ce spun,asa este .
Incheiere
Cam atata ,sper ca nu v-am plictisit,m-am chinuit sa fie cat mai bine ,sa va fie pe inteles si sa cititi cu drag totl scris
Nu mi-a fost lene sa scriu deloc cum intreaba unii sau unele ,,ceea ce cred eu ca ei nu pot niciodata sa aiba asa ""ABOUT ME "" ca al meu, Altor le multumesc pentru felicitarile trimise prin mesaje sau comentarii
M-au incurajat sa trec mai departe de vorbele rele ale altor invidiosi
Chiar a fost greu si mi-a luat o ora jumatate sa scriu totul dar acum sunt mandra de rezultat.
Sper sa nu copiati ce este aici,mai bine facetio din inima si suflet,daca nu gasiti imaginatie,cautati-o si o veti gasi.
Iar cei care sa gandesc sa copieze ce am scris eu,SUCK,nu aveti iamginatie si nici nu o sa aveti vreodata.
Si pentru tipele invidioase ,invidiati-ma si barfiti-ma caci exist,voi no sa ajungeti veci ca mine,la mintea si inteligenta mea sunteti prea jos.In schimb nu ma cobor la nivelul vostru.Ce daca sunteti cu bani?Banii nu aduc fericire,si nici nu tin de cald!Ce daca sunteti mai mari?Nu conteaza cat esti de urs,ci de cum dobori ursul.
Ce daca sunteti cu 5 tone de machiaj?Posibil sa faceti riduri si sa imbatraniti.
Cei prea mult strica.
Si care e problema cand ma criticati?Uitati-va in gradina voastra nu in a mea,poate vi s-au ofilit florile.
Prostul de grija altuia moare.Care e problema voastra cu ce ma imbrac eu?Treaba e ca eu nu apar in chiloti tanga si sutien in poze ca voi.
Si ce daca ma barfesti?Undeva ma doare.Care e problema ta defapt?Sunteti tolomace rau,auto distruse pe viata.
Ma invidiezi ai de ce.Sunt frumoasa ,sunt inteligenta,am scoala in mine,sunt unica,sunt sexy,am tot ce vreau,mai putin prostia ta.Voua va lipsesc aceste calitati,dupa care am mentionat mai sus,asa ca rade-te fetito draga dar tine minte ca dupa ras,vine si plans
Si asta e problema la anii mei arat mai bine ca una de 25 ,si asta va preseaza pe voi,fitoaseleor.
Care e problema voastra nu o inteleg.Sunteti niste tipe rele,needucate,si invidioase.Asta era problema.
Totul la voi se rezuma pe fite,bani,impresii,arfe,baieti cu bani,cu masini,tigari,shopping si cafeLe.LUX
mie imi place stilul naturaL si asta ma diferentiaza de voi.
Imi spuneti mie ca sunt pitipoanca?Good,voi nu va vedeti pe voi?Care prin simplul fapt ca din roz nu va scoateti?Din buzele alea glossate non-stop care ies numai tampenii?Va trebe un psiholog ca delirati deja.Va faceti poze in oglinda?Si oglinda aia plina de pete?macar clatiti oglinda aia in locul ei m-as sparge
Stii ce?Voi vedeti viata ROZ eu o vad in toate culorile
Va credeti mari vedete cu nume penaLe de hi5,dulcika,frumoasa ,sexoasa si bombonika Good,voi nu va vedeti ce artificial arata?care mai de care sa vi se vada curul In plus vi se vad si kg in plus Asta mai lipsea
Un limbaj caracteristic voua,pitipoancelor?Si va intrebati eu de ca fac pitipoance?Pentru ca asta sunteti.Nu aveti stiL.
Niste biete paciente a invidiei In Biblie scrie de invidie,probabil fetele si-au facut manichiua cu unghii false In loc sa citeasca o carte interesanta PACAT.
Timpul se razbuna,iar voi veti fi tinta lui.Analfabete pana peste cap Si ele se poarta la tocuri Sfine Good Ele nu stiu cum se scrie cuvantul ""daca""ele se exprima simplu si lejere "daca""Le e mai usor sa scrie 3 cuvinte decat patru
Mai stiti ceva?Scuti-ma pe mine de fitele voastre,de talentele de fata mare si tare,de impresiile din capul vostru plin de tarana,lasati-ma cu arfele voastre de vedeta,v-au murit laudatorii In locul vostru mai bine as tacea Mai bine nu as deschide botul,dar si ala cand il deschideti PUTE
Asa ca nu sunteti mai presus cu nimica
Sa nu fi crezut ca nu am ceva si pentru voi
gata pregatit
Ma gandesc ca de maine o sa imi gasesc opera de arta pe multe hi5-uri la multe pitzi la about me ""imaginatia lor e varza se folosesc de oameni destepti
e mai simplu sa dai copy-paste .si sa se laude uite ce am scris
si pe voi ceilalti ,multumesc de vizualizare,sper ca va-ti si amuzat un pic.Aveati si de cesi normaLL
Sanibonani
Spun totuL rosu. N fata. creZi ca mi. E frica d crenGiile tale?!
Esti genul de fata wow ce frumoasa esti.
si cand esti cu ele. wow cum arata
Eiii. fat. O mi s rupE asa p limba mea!
Marsh in oGlindaa machiaza. te pentru ca fara si aia de la mOrga se spErie d tine
Ma reSpecti ma?! siii?) acum t asTeptzi sa spun ca si eu o fq?
ei ca sa stii si tu ma doare ca o faCi sau nu mai
Ma invidieZi ma?[ai si d ce fara suparare _! _]
Ma barfesti `?[n.ai de cat. crezi ca ma doare la inima?]
Regreti ca m.ai cunoScut ? [eii mi s rupe taLpa de la sLap `]
Indrazneatsa?! [pan mOr
Incapatsanata? [eii pan.peSte masura!]
Te-am insuLtat? ObisnuiEste. te
Ei ca sa te mulTumesti si uh [nu ma scimB
Ti.am zis ca te iubesc? [ chiar ai creZut?]
Rea? [ Q cine meriTa ]
Sincera [ eii. mereU.]
Urata? [ auzii cand imi spuI asta. mereu t descrii p tine ]
Originala? [daa maa! creSi ca sunt TU!]
Copiata [ la fieCare miscare
Vrei sa-mi fii prieTen [ da.tzi glonTs `]
IndiFerenta [baiii. daca esti LOOSER]
Te urasC? [ dn priMa zii
Un sfat [ ocupi lOc p planEta mars ]
CreZi ca daca ai o descriere de 99000 de ranDuri
e asa de intereSant? sa stii ca e enervaNt .
Crezii ca daca ai poZe \"sexi\" esti mai deOsebita decat ceIlalti?
Crezi ca daca ai 920099 de commenTuri reZolvi ceva?
Ti.ai faCut si tu hi5 sa raDa lumea d capuL tau imenS
Crezi ca daca te bagI cu mine in sEama. ca nu ai cF `mi s rupE tusEa d tine? Te apuCi sa-mi laSi commentuRi `. asa creZi ca. Ti las back `? hai maa du. Te j0aca. te cu gaLeata ` MARSH MA! VrEi sa fii dusmanul meuu? haii vrei VREI MA?! mi.ar pLacea ` oiooo `; x.
Baaa! faCi muTre cand ciTesti asta?
EGAL!
Te creZi smeCher mare cand merGi la scOala noua
si cand ajunGi acasa oamEnii t araTa cu dejetuL.
din miJloc deSigur . creZi sa potSii sa fii cinEva cine nu esti?
Crezi ca. mi pasa daca esti de. a lui Beckali?
Eii. si daC ai fii. jEt mai!
Imi spui mie ca. ti place aia. si ti s. a inTamplat aia si aia.
Mai. vorbEsti singur? nu t ascuLt!
Bai tampiTuleee! t crezi Tarzan`?! arunca-te naibii in wC `. Vrei sa ai d aface cu mine? waishamar. Bai. ma clanXoneZi p straDa.
ai de griJ se intampLa cum deS. si te bagI naibii in sTalp
URASC!
~> sa Te linGusEsti!
~> sa fii tare. N gura.
IUBESC!
~> viata.
Hai ma.
ca pLeaca. deJa m.ai pliCtisit.
ohh .
NumeLe ei e SaraH Sunshine BuBu
Nu. ti convine da. Ti 2 paLme si iesi!
S-a nascut intr-un oraSh mic intr. O zii d...
asa.
disPari ma!
Nu. tSi conVine c am scriS `?; x Auzi suna.ma sa. tSi fac o proGramare! Te anuntS eu cand sa vii MARSH!:X
ABOUT ME
# Nu sunt aici sa cersesc atentie...
# Nu sunt aici sa caut iubita sau prieteni
# Cine a trebuit sa stie ceva despre mine, a stiut deja... ci¬ne nu trebuie sa stie nimic, nu va stii niciodata
# Iau criticile ca pe un rau care face bine... dar ura asta exagerata imi face scarba!
# Atunci cand ma critici si ma injuri, consider ca e dreptul meu sa iti spun sa te duci dracu’
# Urasc minciuna, ador persoanele sincere, fara interese ascunse
# Cineva mi-a frant inima si am trecut peste. Dar nu mai am suficienta iubire de aruncat pe fereastra. Asa ca acum traiesc, dar iubesc la suprafata.
# Nu uita ca m`am sacrificat ani la rand ca sa ajung unde sunt ...ani in care tu poate ai copilarit... NU UITA! Caci nici eu nu uit!
# Urasc persoanele care isi bat joc de sentimente
# Urasc sa nu mi se dea dreptate
# Iubirea e aerul meu, fara iubire, nu as trai...
# Nu imi vand niciodata sentimentele oricare ar fi pretul
# Nu vreau nimic de la nimeni, am totul
# Nu visez sa ma cunoasca toata lumea, vreau sa exist doar pentru persoanele care conteaza
# Am un orgoliu exagerat, si uneori chiar prostesc
# Nu ma injosesc niciodata
# Nu renunt niciodata la ideile mele
# Sunt exagerat de incapatanat
# Recunosc atunci cand gresesc si asta ma roade ft tare
# Nu imi place sa fiu certat
# Nu visez la o viata mai buna
# Ador sa stau pe messenger, desi am foarte multe persoane in lista. vorbesc doar cu ci¬ne vreau
# Par fericit... si nu sunt
# Par un draq... si chiar sunt
# Nu imi vand prietenia pe un " te iubesc "... Prietenia e cu totul altceva
# Urasc fitele
# Urasc cocalarii
# Urasc pitipoancele
# Urasc sa nu mi se dea dreptate
# Am toate defectele din lume si astea sunt singurele care vor fi vizibile lumii intregi... calitatile sunt pentru "alesi"
# Cand o sa iti aduci aminte de mine, fata ta o sa se lumineze cu un zambet... e de ajuns
# Am lucruri pe care altii le viseaza... dar care nu imi trebuiesc
# Mereu am fost de parere ca trebuie sa lupti pentru ceea ce vrei sa ai si apoi trebuie sa lupti ca sa pastrezi ceea ce ai castigat.
# Nu sunt un fricos... Nici pe departe. I¬n orice batalie ma pun in randul intai si sunt primul la orice lupta. Trag aer i¬n piept si imi spun ca pot.
# Am fost 95 % si¬ncer... acel 5 % e o poveste... povestea vietii mele
THE END
Http://geomada2008.hi5.com... uitate si u... daca e mai modifik ceva.sa mearga la tine:D
Eu iti trimit cateva daca vrei.
Candva…am tzipat.si. am sarit in sus de feriCire, am trait din [dragOste]. am iertat greseli de [neiertat]! am faCut multe luCruri din impuls, am fost deCeptsiOnata de [persoane] Care Credeam Ca nu vor faCe asta [niciOdata].Am zambit atunCi Cand inima imi plangea, am faCut juraminte [eterne], am plans asCultand muziCa.si. privind fOtOgrafii, am dat telefOane doar pentru. a asCulta o [voCe]. am fost indragostita de un [suras]. am furat [Sarutari]. am confundat [Sentimente]. s-a intamplat sa gresesC drumul dar am mers mai departe, am incerCat sa uit anumite [persoane].si. am descOperit ca este foarte greu sa [uiti]. m-am simtit [Singura] intre 1000 de persoane doar pentru. ca imi lipsea O singura [persOana]. am tremurat de nervi, am tzipat de [feriCire]. am fost indragostita crezand ca va fi pentru. [tOtdeauna]! nimeni nu ma cunOaste cu adevarat, tot ce stitsi sunt doar [aparentzele]. nu faceti altCeva deCat sa judeCatsi dupa aspectul fiziC.si. nu vreti sa vedeti deCat Ceea Ce va cOnvine, analizatzi [SuperfiCial].si. apoi va dati cu parerea.si. Credeti ca puteti [prOfita]. Cand rad nu inseamna.si. Ca mi-e bine, la fel Cand plang, nu inseamna Ca imi merge rau. daca sunt zile Cand ma prefac ca nu vad [minciunile].si. cred anumite Cuvinte ori din [dragoste] ori din [indiferenta]. chiar daca ma intorC intr-un anumit loC sau la o anumita persoana, cu singurantsa am ceva' de [Castigat].si. in plus am mOtivele [mele] pentru. care faC asta. au fost mOmente Cand am [plans] dar mi-am dat seama ca nu trebuie sa regret [nimiC]. esecurile ne inaltza, dar ne.si. coBoara. indiferent cat de rau s-ar cOmporta.si. Cat de reCi ar fi anumite persoane [eu] raman la fel. [calda], asa e firea mea. viata merge inainte.si. [eu] la fel!
Am invatat Ca dureaza ani sa Castigi inCredere si ca doar in Cateva seCunde poti sa O pierzi.
•Am invatat Ca Oricat mi-ar pasa mie,altOra s-ar putea sa nu le pase.
•Am invatat Ca nu conteaza Ce ai in viata Ci pe Cine ai.
•Am invatat Ca sunt Oameni care te iubesc dar nu stiu s-o arate.
•Am invatat Ca prietenia adevarata Continua sa existe Chiar si la distanta iar asta este valabil si pentru iubirea adevarata.
•Am invatat Ca, daca Cineva nu te iubeste Cum ai vrea tu nu inseamna Ca nu te iubeste din tot sufletul.
•Am invatat Ca indiferent Cat de bun iti este un prieten Oricum te va rani din Cand in Cand, iar tu trebuie sa-l ierti pentru asta.
•Am invatat Ca nu este intOtdeauna de ajuns sa fii iertat de altii cateOdata trebuie sa ierti si tu.
•Am invatat Ca, daca dOi Oameni se Cearta, nu inseamna ca nu se iubesc si nici faptul Ca nu se Cearta nu dOvedeste ca se iubesc.
•Am invatat Ca uneOri trebuie sa pui persOana pe primul lOc si nu faptele sale.
•Am invatat Ca oamenii la care tii Cel mai mult iti sunt luati prea repede.
•Am invatat Cu timpul,Ca a incerCa sa ierti,sa-ti Ceri iertare,sa spui Ca iubesti,sa spui ca iti e dor,sa spui ca ai nevoie,sa spui Ca vrei sa fi prieten, in fata unui mormant, nu mai are nici un sens.:X:X
Poate m-am schimbat, dar nu a fost cu intentie, am facut-o pentru ca nu am avut incotro! Poate inainte eram mai vesela, cu mai multa vointa si nu eram atat de pesimista, acum totul e diferit !
Iainte pot spune eu, cat si cei care ma cunosc cel mai bine ca nu plangeam pentru nimic in lume ! Toate treceau pe langa mine, parca nici nu ma atingeau, traiam asa de parca nu ar fi fost viata mea, parca visam ! Acum nu mai este asa. Am momente cand parca nu mai sunt EU, parca sunt altcineva, cineva pe care nu scunosc, o persoana indepartata de amintiri frumoase, pline de iubire si persoane la care tineam extrem de mult, dar foarte apropiata de singuratae, dispert si o iubire care nu o pot trai, deoarece se pune orgolilu in fata sentimentelor ! era ca o poveste, era ceva de neimaginat, ceva fermecat !, dar s-a sfarsit. Acum sunt o alta Eu, una care poate nu as vrea sa fiu, dar nu am incotro. poate as vrea sa revina toata fericirea in viata mea, dar in momentu de fata mi se pare aproape imposibil ! Nu mai sunt optimista, dar oare de ce ? Ma intreb pe mine insumi lucrul acesta de multa vreme. dar nici acum nu stiu raspunsul, stiu doar un sigur lucu : nu trebuie sa pui prea mult suflet in absolut nimic din ceea ce faci, pentru ca la urma tot tu vei avea cel mai mult de suferit ! dar poate intr-o zis totul va reveni la normal si poate voi fi din nou aceea persoana caruia nu`i pasa de ceea ce spun alti, care e mereu fericita, care rade intruna si face tot posibilul sa-i faca si pe cei din jurul sau sa fie asa, care e mereu optimista si pune numai binele in fata, care are incerdere aproape in toata lumea, care te ajuta oricand ai nevoie de ceva, care e luata drept proasta de multe persoane din viata ei. Dar macar aceea persoana asa cume ste ea, sunt EU ceea adevarat, nu o persoana indepartata !
Poti sa ma copiezi.Tot proasta esti!
Ei nha!
Si cica vrei sa stii si tu ceva despre mine.
Interesant
Ma numesc Bianca
~e tot ce trebuie sa stii despre numele meu~
Am 14 anisori...
~Multi inainte-Ms la fel~
Sunt zodia gemeni nascuta intr-o zi frumoasa de vara.
Mai precis 7 iunie
Daca te intereseaza si anul`. Calculeaza
Ca d`aia inveti matematica la scoala.
Sunt dintr`o localitate(oras, sat ce Dmne iarta`ma o fi asta)
Din judetul PH
Nu va zic de unde ca ma trezesc cu paparazzi la usa
Mai departe ar trebui sa va spun ce`mi place si ce nu.
Sa vedem.
Imi place :
Sa ma distrez; x
Sa vorbesc pe mess
Sa ma plimb.
Sa`mi dea tata bani.; x
Sa vb la telefon..
Sa iubesc; x
Sa fiu iubita.; x.(rar gasesti asa ceva. )
si etc.ca` vorba multa.saracia omului.
Nu`mi place:
Sa ma cert cu mama
Sa ma duc la scoala.deShi uneori e distractiv
Sa invat pana imi ies ochii din cap..
Sa fiu mintita.
Sa fiu vorbita pe la spate.Ai ceva cu mine. Spune`mi in fata
sI blA bla Bla.
· Incerc sa ma gandesc cum ma pot gandi la ce vreau sa ma gandesc...
· Nu invat in week-end-uri si in zilele care se termina cu "i"...
· Le doresc la toti dusmanii mei 3 masini in fata casei: Salvarea, Politia si Pompierii...
· Ma trezesc in fiecare luni, de dimineata si ma gandesc marti sa ma duc miercuri la
scoala, dar cand vad joi ca vine vineri...ma gandesc ca ce sa caut eu sambata si
duminica la scoala cand e week-end?!
Ma rog.
Daca vrei sa ma cunosti mai bine.
Da add: copilul_nebun_biaa
Daca nu.Vezi ca e un "x" mare si frumos in dreapta sus
El este cel care ma face sa zambesc zilnic, pentru ca atunci cand ma gandesc la el zambesc fara sa vreau; asa am ajuns sa zambesc mereu; zambiti pentru cei pe care ii iubiti; eu zambesc
"♥ Ce crezi tuh` conteaza mai putin pentru mine... Oricum fac tot ce`mi vine__nu urmaresc chiar sa va displac... dar refuz mereu sa va fac pe plac ♥
Vrajala Taaaa`Cade in fata mea ...asa ca schimba reteta...m-am plictisit de texte; de aceleasi pretexte)""
Imi Iubesc PrIeTeNii Dar dUsMaNii Ii AdOr pentru Ca INvIdIa Lor ma fAcE sa Fiu mErEu Cu O tReApTa DeAsuPrA LOr
NU STI? = INVETI...NU POTI? = INCERCI...NU VREI?= TE OBLIG
Ma PiErD In OcHi LuI…
Daca pentru un moment ai crezut ca o vei distruge, uite`o dupa putin timp...Zambeste si e dulce!
Sunt O FatA AlintatA
De ZdrentE InvidiatA
Mereu CopiatA
NiciodatA EgalatA
Te rog in fiecare noapte uita-te pe cer
Si cauta o stea pentru al tau inger
Deseneaza in culori un suflet pe jumate
Apoi uita-te atent si imi vei da dreptate
Ne privin intruna, imi zambesti s-atat
Sa opresti minciuna tu te-ai hotarat
Cate stele pe cer voi mai numara
Pana-n ziua-n care ma vei sarurta…
Ca dintr-un vis parca m-am trezit
Luna plina mereu ma privit
Ea parca stia prea bine
Ca am sa te pierd pe tine.
unele le poti scrie cu litere grecesti o sa fie mai amuzant
Si eu am ceva descriere la profilul meu de hi5 http://pitipiticot.hi5.com incearca, poate iti place.
Acest profil poate fi vizualizat doar de copiii in varsta de pana la 12 ani numai cu acordul sau impreuna cu parintii ori familia. Genul profilului: Imprevizibil.
Niste sfaturi asa prietenesti pentru unele"dive" :
~daca va place sa va luatsi de astia cu o treapta,doua sub voi,sa imi ziceti si mie cum e atunci cand totul se intoarce asupra voastra
~atunci cand va luati rochitse scurte,scurte pentru a atrage atentia,iar pantofii sunt STUPIZI,dar bineinteles,prostii nu'si dau seama de asta pentru ca se uita la fundurile voastre bombate, numai incercati sa fitsi interesante pentru toti, pentru ca unii observa STUPIDUL din voi.
~picioarele unora pe tocuri de 15, 20 cm par foarte sexy, dar uitatsi-va inainte de asta cu maare atentsie la felul in care merg cu ele.
~decolteul EXTRA adanc, te face sa pari HOT? ei. unii vad adevarata valoare a celei ce poarta un asemenea decoleteu. te face sa pari cam penibila.
In cazul baietilor.
~mai peste tot vad poze cu un abdomen lucrat la sala din apropiere sau cine stie.la cativa km distanta de casa...niste patratele deformate, nimic interesant.
~Aaa...numai faceti poze cu ochelari si cu botul tsuguiat baieti...pareti cam.COCALARI
~A,da. Numai faceti atatea poze sprijiniti de masini super extra misto...ca pareti cam Stupizi.
Nu vreau sa se supere cineva ce se regaseste in cele de mai sus, sunt doar niste idei care pentru multi sunt destul de bune.
Descrierea mea? trebuie neaparat?
~Tipha care adora muzica
~Tipha care adora sa cante/danseze
~Tipha care nu prea bea apa ci doar sucuri acidulate dar si neacidulate dar si bere.
~Tipha care iubeste cu adevarat.
~Tipha care atunci cand plange pentru cineva nu o face din intereses
~Tipha care face multe poze, dar mai mult de jumatate din ele sunt sterse pentru ca nu ies asa cum vrea
~Tipha care de multe ori iti citeste pe buze ceea ce vrei sa zici
~Tipha care uneori minte
~Tipha care adora sa glumeasca si ii face pe altsi sa rada
~Tipha care crede ca nu numai copiii cu varstele intre 7-11 ani trebuie sa urmareasca"desene,anime-uri"
~Tipha care detesta prietenii falsi,dar uneori ii accepta pentru ca si ea la randul face asa altora.
Tu...
~Fata care se uita ciudat la celelalte cu cateva kg in plus
~Fata care se da cu un kg de luciu pentru a`i sclipii buzele si pentru a parea FASHION
~Fata care iti scrie doar tie atunci cand pretinde ca a fost un MASS.
~Fata care spune ca ea se mentine in forma mancand doar legume si band apa, cand ea de fapt mananca dulciuri si produse fast food si bea sucuri la greu.
Stii ce? Mintsind si purtandu'te in halu` asta nu ajungi nicaieri, doar ca pari o PITZI mai mare.
In fine...
Oricum chiar daca ma freaca la cap aerele lor de "V.I.P.-uri" in continuare voi tine cu Sexul feminin.
Acest profil poate fi vizualizat doar de copiii in varsta de pana la 12 ani numai cu acordul sau impreuna cu parintii ori familia. Genul profilului: Imprevizibil.
Niste sfaturi asa prietenesti pentru unele"dive" :
~Daca va place sa va luatsi de astia cu o treapta,doua sub voi,sa imi ziceti si mie cum e atunci cand totul se intoarce asupra voastra.
~Atunci cand va luati rochitse scurte,scurte pentru a atrage atentia,iar pantofii sunt STUPIZI,dar bineinteles,prostii nu'si dau seama de asta pentru ca se uita la fundurile voastre bombate, numai incercati sa fitsi interesante pentru toti, pentru ca unii observa STUPIDUL din voi.
~Picioarele unora pe tocuri de 15, 20 cm par foarte sexy, dar uitatsi-va inainte de asta cu maare atentsie la felul in care merg cu ele.
~Decolteul EXTRA adanc, te face sa pari HOT? ei. unii vad adevarata valoare a celei ce poarta un asemenea decoleteu. te face sa pari cam penibila.
In cazul baietilor.
~Mai peste tot vad poze cu un abdomen lucrat la sala din apropiere sau cine stie.la cativa km distanta de casa...niste patratele deformate, nimic interesant.
~Aaa...numai faceti poze cu ochelari si cu botul tsuguiat baieti...pareti cam.COCALARI.
~A,da. Numai faceti atatea poze sprijiniti de masini super extra misto...ca pareti cam Stupizi.
Nu vreau sa se supere cineva ce se regaseste in cele de mai sus, sunt doar niste idei care pentru multi sunt destul de bune.
Descrierea mea? trebuie neaparat?
~Tipha care adora muzica.
~Tipha care adora sa cante/danseze.
~Tipha care nu prea bea apa ci doar sucuri acidulate dar si neacidulate dar si bere.
~Tipha care iubeste cu adevarat.
~Tipha care atunci cand plange pentru cineva nu o face din intereses.
~Tipha care face multe poze, dar mai mult de jumatate din ele sunt sterse pentru ca nu ies asa cum vrea.
~Tipha care de multe ori iti citeste pe buze ceea ce vrei sa zici.
~Tipha care uneori minte.
~Tipha care adora sa glumeasca si ii face pe altsi sa rada.
~Tipha care crede ca nu numai copiii cu varstele intre 7-11 ani trebuie sa urmareasca"desene,anime-uri".
~Tipha care detesta prietenii falsi,dar uneori ii accepta pentru ca si ea la randul face asa altora.
Tu...
~Fata care se uita ciudat la celelalte cu cateva kg in plus.
~Fata care se da cu un kg de luciu pentru a`i sclipii buzele si pentru a parea FASHION.
~Fata care iti scrie doar tie atunci cand pretinde ca a fost un MASS.
~Fata care spune ca ea se mentine in forma mancand doar legume si band apa,cand ea de fapt mananca dulciuri si produse fast food si bea sucuri la greu.
Stii ce? Mintsind si purtandu'te in halu` asta nu ajungi nicaieri, doar ca pari o PITZI mai mare.
In fine...
Ma freaca la cap aerele lor, dar fiind fata...voi trece cu vederea . PUNCT[.]