Pe vremea mea samabata era Gala desenului animat, desene cu Tom si Jerry, Mienuel si Balanel, Pic si Poc, ...si cam atat, maxim jumate de ora.
In fiecare seara 5 minute de 1001 de seri cu Mihaela si Azorel.
Nu prea avem de unde alege!
Viata cu Louie, Ce-i cu Andy?, Zambetul lui Sharon, Familia De ce?, Robo Gandacelul, Piratul Jack cel teribil si Ed, Edd si Eddy.
Primele 2 erau pe Jetix
Viata cu louie era pe fox kids dar ce relevanta are, nu aveam voie sa zic si de pe alte posturi tv?
Era și pe Jetix sunt sigur ba da cred am crezut că trebuie să spunem canalele nu desenele așa fac toți deși întrebarea zice altceva
Fara dovezi nu cred!
El a zis ca-i placeau alea doua posturi dar a intrebat ce desene ne placeau noua.
M-am referit ca imi placeau toate desenele de pe alea doua posturi
Doar nu era sa scriu un roman de nume de desene
Https://www.youtube.com/watch?v=2L4l2Y-4PjQ
Poftim fericită? Tocmai mi-am irosit timp prețios :))
Eu n-am avut jetix, sau sunt eu prea tanar
E trucaj! Asa e, ti-ai irosit timpul.:3
Cică trucaj ce-i cu Andy și viața cu Louie au fost difuzat în aceiași perioadă, e problema ta dacă nu crezi n*am timp să-i explic unui copil despre distribuție
Jetix a fost înainte de prostia cu Disney, dar găsești serialele pe internet și pe Youtube gen Copii de la 402, Ce-i cu Andy?, Viața cu Louie, O.B.A.N: cursele stelare, Galactik Football, Familia Tofu, Regele Shaman astea mi s-au părut cele mai semnificative
Te-a gasit seriozitatea fix la mine, daca stiam semnalizam ca glumesc.
Am probleme cu lumea din jur am picat într-o fază sentimentală proastă și am răspuns din reacție, te rog să mă ierți
Da, pe canalele alea erau cele mai frumoase desene animate. Aș vrea să le revăd , alea da desene.