Eu sunt de parere ca ambele dor.La fel, poate. Zic asta pentru ca am experimentat ambele tipuri de dureri, intr-un mod egal.Sau aproape egal. Un om care a simtit mai multa durere trupeasca decat sufleteasca, probabil ca iti va spune: "indiscutabil, cea trupeasca doare mai tare". Cand suferi de rana sufleteasca, iti spui ca nu exista durere mai mare, la fel si atunci cand o simti pe cea trupeasca...deci nu se pot face diferente.Sunt diferite, dar traie la aceeasi intensitate. Sper totusi sa gasesti raspunsul, fara a trece prin vreuna din ele! puppp :*
Cea sufleteasca... cea trupesca poate fii tratata te bandajezi si trece, insa inima e greu de vindecat...
Rana trupesca se duce si uiti..insa cea sufleteasca nu trece asa usor...eu stiu asta de mai bine de 5 ani
Eu cred ca aia sufleteasca.Ambele se tin in viata una pe cealalalta. Sunt dependente una fata de alta.
acum nu stiu doare tare
Eu cred ca cea sufleteasca pentru ca la ai trupeasca poti s-o bandajezi si se vindeca da la aia sufleteasca virgula cam greu
Normal ca cea sufleteasca... cea fizica pana la urma trece... cea sufleteasca o porti toata viata daca nu stii sa o cicatrizezi cu tarie si incredere in propria-ti persoana...insa cum zice si ana nu se poate una fara alta...
Cred ca aia sufleteask caci cea trupeasca se vindeca cum se mai vindeca dar o rana sufleteasca se vindeca mai greu sau chiar niciodata caci te afecteaza pshic si moral.
succes
Depinde de rana trupeasca, ca daca este o rana de genul sa ramai fara picioare, sau mai stiu eu ce altceva, cred ca e destul de durearoasa, insa daca e sa gandim altfel cred ca rana sufleteasca doare si mai tare pentru ca e ceva ce ramane in constiinta si nu ai cum s-o mai vindeci, nici macar dupa ani intregi.
Poi nu stiu altii dar eu consider k trec mai bine peste ranile sufletesti decat de cele trupesti... k daca ma vad in oglinda si vad o fata trista ma infurii si vreau s fiu vesela o sa fiu k asta vreau... dar o rana trupeaska nu pot sa o sterg findk asa vreau... pop