Buna intrebare.Cand eram mic imi doream sa cresc mare, acum ca am crescut mare, as dori iar sa fiu copil, dar nu se mai poate
Dorintele sunt direct proportionale cu varsta, deci cand suntem mici (ca varsta, nu ca fizic) si dorintele sunt mici, mici mititele chiar. Insa acestea cresc o data cu cresterea varstei intr-atat ca la varsta adolescentei pot fi cu greu satisfacute.Vai si amar de bietii parinti.
Cu tine altfel cum!
De fapt sa fiu nemuritor si sa iau o fata de sotie si sa o fac si pe ea nemuritoare si sa repopulez planeta eu fiind un fel de zeu.
Bune dorinte aveau baietii in copilarie!
Te-ai uitat prea mult la Naruto?
Da
Sa devin printesa si sa dansez candva asa.
http://www.youtube.com/watch?v=uQ0ODCMC6xs
Inca mai am dorinta asta.
Daca stau bine sa ma gândesc, când eram mica voiam orice jucărie vedeam la televizor sau îmi doream sa fiu cântăreață si sa am trupa mea
Pai... cand eram mai mica si mai proasta imi doream sa fiu pictorita.
Intr-a 6a imi doream sa fiu fizician sau arhitect.
Intr-a 7a cand am inceput sa fac chimie si biologie am zis : ''eu doctor ma fac''.
Si de atunci am ramas cu ''doctor''.
Cand eram mai mica, repet, si mai proasta imi doream :
-sa zbor
-sa am puteri supranaturale ca sirenele
-sa ma teleportez
-sa ma lase mama sa-mi fac parul albastru... a trecut ceva timp de atunci si de 2 ori mi l-am facut
-sa am parul lung, nu l-am avut niciodata
-sa ma marit cu Sasuke era prea frumos
-sa nu mai trebuiasca sa spun poezii la serbari si mai urat, odata, m-a pus sa-l tin pe unul de mana ca, na, eram Cenusareasa, cat de jenata m-am simitit atunci
-sa primesc de la Mosu o rochie tutu
-sa am un cane corso sau boerboel sau un ciobanesc german si un chau chau
Mdaa... Pe atunci eram prea deschisa cu toata lumea si ma comportam altfel.
E mai bine acum.
Sa devin soldat dar mi-a trecut rapid cand am inteles ca voi fi carne de tun din cauza a niste politicieni retardati care se cearta intre ei si stau la caldurica bine mersi pe vremea razboiului.
Sa fiu mare era dorinta cea mare si ghici ce? dezamagire totala, as vrea inapoi la acea viata lipsita de griji.
Cand eram mica, eu voiam sa conduc tancuri, ba sa am tiruri si sa fiu sofer de tir ))))))) ba sa am nu stiu ce armata....Nu puteam sa fiu si eu o printesa *a avut obsesii cu roz si cu barbie, si acum le am dar na *