| danutza a întrebat:

Ce dorintze ascunse aveti?big grin Dorintza mea este atat de ascunsa incat nu o mai gasesc laughing... poate ma ajutati voi whistling tongue

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa intalnesc 2 persoane love struck

| zuzumic a răspuns:

Yeu yeu yeu stiu care e dorinta ta cea mai ascunsa...iti doresti...ca cineva sa afle care e dorintata cea mai ascunsa ...aseai?

| Flav a răspuns:

S-o fac cu 2 femei deodata. Si negrese sau venezuele de alea infocate. Multumita?

| danutza explică:

Nu trebuie sa fiu eu multzumita flav iti respect dorinta app sper sa te simti bine cand vei face acel pas... uhuuu cu 2 negrese deodata

sa nu uitzi sa imi sp cum a fost :X
smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@ flav, nu ai incurcat dorintele cu a lui enigma?hee hee laughing rolling on the floor

| Swabia a răspuns:

Aaa...inca o persoana caruia ii plac persoanele cu pielea neagra!
Flav si mie imi plac negrii! big grin
Am o poza cu un negru, e bine inramata pusa pe perete. rolling on the floorrolling on the floor
Revenind la intrebarea ta...raspunsul e : sa-l intalnesc din nou pe "csm"!

| ColorfulRainbow a răspuns:

Sa devinenim macar prietenisad.cu baiatul pe care il placsadlove struck.

April
| April a răspuns:

Doamne, cat imi doresc sa citesc gandurile fiului meu adolescent, fara sa-l sacai cu intrebari... Voi, care sunteti atat de tineri stiti cat de enervanta poate fi o mama si nu ezitati s-o penalizati chiar daca stiti ca sunteti cei mai importanti pentru ea...De aceea in fiecare zi ma marginesc sa-l privesc si sa fiu fericita daca fruntea si ochii lui sunt senini...

| vargkristian a răspuns:

Eu personal te-as sfatui sa-ti traiesti viata asa cum iti place, uneori lucrurile marunte sunt tot ceea ce ai nevoie, pe parcurs ai sa-ti dai seama singura ce cauti insa nu lasa asta sa devina o obsesie, raspunsul va veni de la sine.

| 4Fun a răspuns:

Tare raspuns Flav
laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-as dori ca baiatul de care sunt indragostita sa-si paraseasca prietena si sa se indragosteasca de mine, dar nu cred ca o sa se intample.broken heart