Buna Cris...nu vreau sa impresionez pe nimeni, si nici ceia ce scriu nu sunt povesti, sunt trairile mele, necazurile ce le-am intampinat de mic copil...astazi regret ca nu am stiut sa imi iubesc sora asa cum trebuia, dar asta ar fi o alta povestioara.pop ai grija de tine si iubeste persoanele dragi cat ii ai in viata.:*
Buna! candva am fost 3 la parinti, 2 fete si un baiat, astazi sunt doar eu si fratele, in 1983 a murit sora mea mai mare cu 4 ani ca mine avea 17 si 9 luni, daca nu ar fi murit si tata la 2 ani dupa sora mea, cu siguranta ca o puneam pe mama sa mai faca un bebe de preferinta fata, dar din pacate soarta a vrut sa fie altfel si visul meu de a mai avea o sora a fost naruit...
Imi pare rau. M-a atins la inima istorioara ta. Fara cuvinte...
Cind iti spune cineva asemenea lucruri iti dai seama cit este de important sa iti iubesti persoanele apropiate. Mersi mult! Deasemenea ai grija de tine si de apropiatul tau.:*
Buna Cris...nu vreau sa impresionez pe nimeni, si nici ceia ce scriu nu sunt povesti, sunt trairile mele, necazurile ce le-am intampinat de mic copil...astazi regret ca nu am stiut sa imi iubesc sora asa cum trebuia, dar asta ar fi o alta povestioara.pop ai grija de tine si iubeste persoanele dragi cat ii ai in viata.:*
Dextro întreabă:
Mary Marry întreabă:
Raupe întreabă: