anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce e cu lumea asta? Schimbarea asta? Isi mai aduce careva aminte de adevaratele filme care ne fac sa iubim sincer si sa apreciem ce avem langa noi? Care ne indeparteaza de internet si ne face sa visam la o iubire sincera? Ce e cu prostiile despre genu muzical,despre bautura,droguri,fum,chiar asta va doriti,credeti ca asta va schimba viata in ceva mai bun? Cu ce va schimba asta in bine? Isi mai aduce careva aminte, s-au i-a interesat macar sa vada filme cu adevarat frumoase din care putem invata ceva, sa ne autoeducam? Gen: The notebook; Forrest Gump; The CiIder House Rules; Chocolat; celebrul film Romeo&Juliet; Braveheart; Tuck Everlasting; Legends of the Fall; renumitul Titanic...si nu ultima si ceea din urma dar favoritul meu film Love Story... observ ca nimeni nu isi mai doreste ceva sincer, toti trageti spre dezamagire spre intuneric spre ceea ce ne face sa nu mai avem inima in ziua de azi, am 20 de ani,sunt inca tanar,dar ce imi doresc eu nu defineste varsta mea,si e peste puterea multora sa inteleaga asa ceva.Da iubesc natura foarte mult,iubesc muzica care transmite ceva si exprima indiferent de gen o idee,un sentiment,ceva bun, iubesc filmele cu un continut si o tema care ne face sa ne gandim, sa invatam sa pretuim.sa iubim,iubesc poate prea mult romantismul,fara romanstism nu as fi eu,si acum cand imi amintesc aceste filme ma fac sa plang si sa imi doresc in acelasi timp sa simt acele sentimente, sunt sigur ca m-am nascut in epoca gresita.Ce ati spune voi baieti in afara faptului, ca sunt sigur ca foarte multi chiar 99% vor spune gay,dar sunt si fete care gandesc asa. daca sunt barbat nu inseamna ca nu am o inima si nu imi doresc sa ma indragostesc,multi zic gay la genu asta de oameni,dar voi ce sunteti? in afara de voi fiind niste homofobi complexati de modernism,care aveti gandirea asta completa,eu nu sunt nici un pic gay, I'm straighter than an arrow, si am vrut ca fiecare cuvant pe care l-am spus, poate ca atunci cand veti mai creste si veti inceta sa urati dragostea si fetele veti intelege ce este iubirea... LOVE MEANS NEVER HAVING TO SAY YOU'RE SORRY...

1 răspuns:
| mgtow a răspuns:

Sa mai prostit lumea asta nu vezi, cauti o tipa de calibrul tau si daca e frumoasa vrea bani, daca are suflet bun e urata si asa mai departe. La baieti cred ca e aceeasi poveste dar no, traim si tragem multe in viata chiar daca mai renuntam la niste chestii o facem pentru binele nostru.