Cred ca te-ai indepartat un pic de la subiect... dar ori cum, lumea devine tot mai neagra, tehniogia avanseaza rapid, vom ajunge sa stam toata ziua, si sa ne serveasca nise roboti (stiu ca pare de necrezut, dar asa este).
Acum majoritatea "baietilor" viseaza sex cand vad o fata care ii atrage... toata lumea fumeaza, bea, (nu zic ca nici eu nu mai beau cate 1-2 beri pe luna, dar stiu cat sa beau ca sa nu imi faca rau, si sa nu ajung dependet sau beat); si mai ales, sa nu imi afecteze scoala si visurile.
Varsta mea nu zice multe despre mine, am 14 ani, dar stiu ca inteleg lumea mult mai bine decat o multime de oameni in toata firea.
Am intalnit copii care la 11 ani sunt in coma alcoolica, sau fumeaza 2-3 pachete de tigari pe zi; mai apuca acestia varsta de 20 de ani? sau aceia care beau zeci de energizante, apoi se duc sa se culce, sau se duc sa se odihneasca, nu sunt constienti cat de periculos este sa stai si sa nu faci nimic, dupa ce ai baut energizant.
Nu vreau sa imi imaginez ce vor ajunge acesti copii daca nu sunt treziti la viata... vor ajunge ca si cei pe care ii vedem in America? mafioti, traficanti de persoane, sau poate chiar mai rau, teroristi...
Cand vad alti copii, cum se duc si omoara animale, pasari, pisici, caini, sau se duc si distrug gradinile oamenilor, imi vine sa iau ceva si sa ii omor, doar ca sa inceteze, si sa vada si ei cum e.
Iar acele filme de care zici tu, nu mai sunt vizionate acum, oamenii vor violenta, sange, agresivitate... din nou, nu zic ca nici mie nu imi place sa vad un meci de box, sau un film despre lupte, dar stiu ca am vazut Forrest Gump, si o gramada de filme care m-au facut sa simt ca nu doar bataia, si luptele conteaza, si ca inca mai putem schimba lumea.
Si eu visam candva, ca ar fi atat de frumos sa ma intorc intr-o alta vreme, cand existau regi, fara masini, fara aglomiratie, fara arme... undeva in evul mediu... dar este chiar imposibil.
Extraordinar.M-ai impresionat.Ma bucur ca mai exista tineri care sa gandeasca ca tine si sa se revolte de acest cotidian care distruge valorile si sentimentele nobile.Mesajul tau este plin de traire si tare imi doresc sa aiba un ecou profund pentru cei care il citesc si vor sa traiasca frumos.Asa este.S-au distrus valori, sentimente si nici nu mai stim ce e adevarata iubire. Felicitari si toata aprecierea mea.
Multumesc.Ramai cu sufletul curat si frumos chiar daca ai trecut prin multe incercari nefericite.Esti de admirat ca nu te-au doborat.Iti doresc tot binele din lume si sa ai parte de multe bucurii si fericire.Le meriti din plin.
Sa nu mai gandesti asa. Daca ai putut trece peste toate inseamna ca esti un luptator.Gandeste pozitiv si lupta pentru ce-ti doresti.Umbla la psihic si nu te lasa doborat.O sa vezi ca vine si reversul medaliei.Nu trebuie sa te simti cu sufletul imbatrinit si obosit chiar daca ai trecut prin atatea.Ai o mare calitate care te va ajuta.Intelepciunea.La 20 de ani nu multi o detin. Bunul Dumnezeu te va ajuta si te va ocroti.Nu deznadajdui.
Sunteti o persoana care rar se mai gaseste,va multumesc pentru cuvintele frumoase,eu am postat acest mesaj in speranta ca poate lumea va deschide ochi sau cel putin voi intalni o persoana cu o gandire asemanatoare, ma bucur sa aflu case gaseste macar o pers, dumneavoastra, sper sa ne mai auzim si va doresc o zi cat mai frumoasa, ar fi pacat sa nu tin legatura cu persoane bune, ca de persoane rele is satul sa intalnesc.
Cu tot dragul.Ma coplesesc cuvintele tale atat de frumoase.Iti multumesc mult. Oricand si atat cat pot iti voi imbratisa gandurile cu sincceritate.Iar cand vei vrea sa te simti mai putin singur sa stii ca undeva exista o vorba buna, un sfat si un suflet deschis.Iti doresc ca bucuriile sa nu-ti mai fie jefuite.