lol nu am vazut comentariul tau
Drinki,ne-am ciocnit. Ajungem sa ne si ciocanim?
Beat-o da nu esti minora, nu?
Ba cam da
Mergi la o bere/un suc o tigara(daca iti plac) plimba-te cu bicicleta....etc trebuie sa faci ce iti place
Ok,ce pozitie preferi
Nu cu mine cauta pe altcineva
Shame on you
De ce?
Bine ca mi-ai zis ca esti sa ma retrag.Imprastiei pe toti de pe linga tine, sa puna umarul la treaba de la inceput, nu eu incep treaba si ei sar cu pozitiile.Nu-i corect.
Pentru ca mi ai dat o idee si apoi mi ai stricat idea,,, glumeam si eoo
ce sa le faci
Asa e sunt nesimtita rau
Daca ar fi fost sa trag concluzii pripite as fi crezut ca esti obsedata
Nu se stie niciodata
Eeehh,nu exista fete obsedate, sau poate exista, dar nu asa pe fatzza
Sau exista numfomane din alea dar n am vazut pana acum nici una
-.- si curvele cum sunt?
Curve,,,,nimfomane,,care i diferenta?!
Ai scris gresit. nu am stiut la ce te refereai + ca ai zis ca nu ai vazut niciuna [ciudat!]
Pai acum mai nou, nimfomanele sunt alintate numfomane
Nu stiam )
Hey,,,ai zis ca am scris gresit si nu ai stiut la ce ma refeream,, atunci de ce m ai intrebat cum sunt curvele?!
Mai intrebarea mea a fost ceva de genu: si curvele nu sunt obsedate? nuami ca eu am formulat.o in alt mod. sper ca intelegi la ce ma refer :d si eu zic ca nu e siteul ideal sa facem chat
Sunt junior, nu pot sa trimit mesaje
Nici eu dar incercam sa inchei discutia politicos. acum nu stiu sper sa intlegi
Lol ce sa inteleg, nu te am obligat eu sa dezvolti discutia
Iti zic eu ceva sa te inveselesti.Cum ii zice un spaniol unei magarite? Mi, ihhha
Iesi afara cu prietenii,te uiti la un film, te joci pe calculator, chemi niste prietene la tine si jucati carti remi, sau ce va place, asculti muzica sau pur si simplu te uiti la televizor
Iei si citesti ceva. Mergi afara si bati trotuarul. Te joci jocuri online. De ex Mario sau Solitaire. Sa te culci. Sa suni cu numar ascuns la un numar aleatoriu. Si multe altele.
Marinica_Ioana_1999 întreabă: