anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce e dragostea /iubirea pentru voi? Pentru mine e acel lucru care mai intai te coboara apoi te face sa sufer, sa nu mai ai chef de viata de nimica!winking Funda cel mai interesant raspuns! :-x

Răspuns Câştigător
| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Dumnezeu e DRAGOSTE.
Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate; dragostea nu pizmuieşte; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie,
nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândeşte la rău,
nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr,
acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă totul.
(っ◕‿◕)っ ♥

5 răspunsuri:
| MonkeyBoy a răspuns:

Dragostea este atunci cand simti ca poti avea totul, ca poti sa atingi ceru, ca toata lumea este a ta! Dar cand vine ziua despartiri parca totul s-a sfarsit. Parca ai pierdut totul! Dar trebuie sa mergi inainte! Funda?

| ancaval a răspuns:

Iubirea nu are definitie, ea se simte.O primesti, o daruiesti si esti fercit. Iubirea te ridica la cer dar te si coboara din pacate. In ziua de azi nu prea mai conteaza iubirea pentru unii, pacat. Si pentru cine conteaza nu se merita.Pentru ca iubesti si altu isi bate joc. Pacat ca nu toti stiu ce inseamna. Eu zic ca nu are voie oricine sa pronunte cuvantul "iubire" cand de fapt ei habar nu au ce inseamna.Nici eu nu stiu ce inseamna, pentru ca nu am simtit-o dar macar am trait-o, cam stiu despre ce e vorba.Adica am iubit, dar nu am putut avea parte de el. Asa ca viata merge inainte cu sau fara el.

| Mαdαliηα a răspuns:

Da... Dragostea, prima data nici nu stii cum te ia oh go on iti spune ca te iubeste, nu prea crezi dar pana la urma te faci sa iubesti persoara da, si cand vede ca o iubesti isi cam bate joc oh go on dupa ce te tine oleaca in extaz, si aici ma refer si la fete si la baieti. Esti fericit o vreme dupa care indiferent cat de mult ti-ar zice ca te iubeste si vai. nu te face cica niciodata sa suferi, dar bai nu-i tot te face happy este adevarat ca e cel mai frumos sentiment :X auuu. dar tot te distruge, Mda Dragostea e sora cu Suferinta! kiss

| Adda27 a răspuns:

Eu cred ca dragostea este o taina pe care o ascund indragostitii si o poarta in umbra de frica luminii. E cel mai frumos sentiment! Simti ca poti sa zbori si ca lumea e a ta si nimeni si nimic nu te poate opri sa faci ce iti doresti!happy

| ursuletu88 a răspuns:

Dragoste iubirea pentru mine este ceva ce te poate face sa zambesti sa urci pana la ceruri de fericire sa te faca sa zbori iar uneor te face sa plangi si sa suferi din cauza ei sati doresti sa mori cateodata