anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce e frumos in viata?

16 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Depinde de situatie, o grasa de 180 de kg la minus 20 de grade cand te ia in brate sau dormi cu ea, e frumos sa iubesti sa mergi in vacante asta daca isi permiti asa ceva

| LoveSleep a răspuns:

Mi-a dat block tanti aniko, ca voiam să-i spun că tu voiai o listă cu "ce e frumos în viață", nu cu "ce n-ai apucat să faci în viață". Eh, "apucat", o menajez.

| gemeni6226 a răspuns:

Dragostea,muzica buna,sa vezi filme bune,sa citesti carti bune,sa mergi sa vezi lume,sa maninci o prajitura buna sau orice iti face placere, sa ai bucuria ca ai ajutat pe cineva, sa ai bucuria intemeierii unei familii, sa ai bucuria de a stringe o minuta mica sunt multe lucruri frumoase in viata, dar iarna asta e clar ca buna ziua ca nu-mi place si abia astept sa treaca.

Răspuns utilizator avertizat
| Doarunaltutilizator a răspuns:

Sunt multe lucruri frumoase in viata.
Cum ar fi pai iubirea,pacea,natura, anumite animale, in orice caz sunt multe lucruri bune pe lumea asta nu numai lucruri rele, orice om bun si cumsecade merita sa fie fericit in viata.
Fericirea exista in multe locuri ale lumii, trebuie doar sa stii unde sa o gasesti, sunt multe feluri de a-ti gasi fericirea.

| FaraNumePls a răspuns:

Trăirile

| Deaad a răspuns:

Drogurile.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aici ai dreptate

| LoveSleep a răspuns (pentru anonim_4396):

Convinge și adminii.

| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

Au sters un raspuns minunat si adevarat

| MeForeverAlone a răspuns:

Prietenii buni. Familia care te iubește (dacă te iubește). Distracția. Fericirea. Sănătatea. Aventurile și călătoriile. Adrenalina.
Într-un cuvânt: viața

| pqGro a răspuns:

Uneori si eu ma intreb asta. ma mai intreb si de ce traiesc. dar sunt unele momente in viata care merita traite. tot ce frumos in viata trebuie facut de noi. noi ne facem viata frumoasa. happy

| cossy19 a răspuns:

Iubirea. in toate formele ei.

| anonim_4396 explică (pentru cossy19):

Daca iubesti si nu esti iubt nu e chiar asa ok

| cossy19 a răspuns (pentru anonim_4396):

Inca*winking

Întrebări similare