| pikco a întrebat:

Ce e mai bine pentru voi? Sa aveti mult timp liber si sa nu stiti ce sa faceti cu el sau Sa fiti foarte ocupati si sa nu reusiti sa faceti aproape nimic?
De ce?

Răspuns Câştigător
| Hmmmm a răspuns:

Eu am o viata f agitata d cand ma stiu. fac f multe lcruri deodata d obicei asa ca nu am timp liber aproape deloc.singrl lucru bun in toata chestia asta este ca nu am timp sa ma plictisesc, insa la n mom dat obosesti sa mai duci o astfel d viata.
eu cand obosesc mereu imi iau cateva zile libere si merg la bunici. fara telefon mobil, fara internet...si ma bucur d acea pace si liniste d la tara.in cateva zile ma plictisesc si acolo si ma reintorc la viata agtata.
deci prin urmare imi place viata agitata p care o ducbig grin

4 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

A doua varianta mi-a placut intotdeauna, dar nu stiu de ce.Imi place sa fiu ocupata.

| Pink Panther a răspuns:

Pff normal ca sa am mult timp liber...nici atat de mult incat sa ma plictisesc de moarte. dar, urasc sa am multe pe cap si putin timp.devin stresata si in loc sa valorific timpul il pierdstraight face

| Razvan a răspuns:

Sa fiu ocupata mereu sa nu am timp sa ma intreb daca imi e bine.Pentru ca daca am prea mult timp liber incep sa imi imaginez basme.Si mai grav e cand le pun pe hartie pentru ca nu releva cum as vrea ce am in memoriehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fiu foarte ocupata, uneori chiar sa omit unele lucruri.
Nu suport sa lenevesc, sa stau in casa fara sa fac nimic. Daca ar fi dupa mine, as intra in casa doar sa dorm sau sa fac temele, dar nu totu` depinde de persoana mea.
Am si timp liber in care n-am ce face(ca acum) si nu imi place. De fapt, chiar acum ma pregatesc sa fac curat prin camera sau temele pentru lunihee hee.