Nu-ti dai seama ca este intr-o depresie? Tu esti genul de tip de 12-13 ani care rade de oricine fara motiv. Daca te duci pe contul lui are peste 1000 intrebari. Conformeaza-te inainte sa vorbesti. #StopCyberBullyng
M-am conformat mai bine decat e posibil. Tipul a trecut de 20, este leneș, se plânge ca se plictiseste tot timpul, dar sta in fata calculatorului toată ziua. Pe lângă asta, vorbind cat se poate de serios, i-am recomandat sa vadă un psiholog (care l-ar putea ajuta cu problemele lui), i-am sugerat sa faca sport, sa iasă din casa, sa isi faca prieteni. La inceput am incercat sa il ajut, i-am dat niste sfaturi foarte bune, dar nu m-a ascultat, prin urmare nu sunt genul de tipa care sa isi bata joc de cineva, dar de la o vreme te cam disperă intrebarile lui, in mare parte nonsensuri.
Bravo! Așa se face. Asta e atitudinea despre care vorbeam. Hai ca te ajut si eu. Tu scuturi, iar eu rad.
Ok. L-am mai vazut pe tipul acesta pe TPU, dar nu il stiu. Scuze pentru neintelegere.Si bravo pentru incercarea de a-l face sa nu mai fie intr-o depresie. Scuze
Este in regulă. Data viitoare nu te mai pripii cu presupunerile.
Este depresia. Ti-am mai vazut si alte intrebari si mi-am dat seama ca ai cam 16-18 ani si esti intr-o depresie foarte adanca. Nu gasesti nici un scop in viata. Incearca sa lupti pentru un lucru. Si crede-ma ca ar trebui sa te simti special pentru ca cineva chiar tine la tine.
Anonnnnimus întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: