| florydyana a întrebat:

Ce e viata? Cel mai bun raspuns primeste funda

Răspuns Câştigător
| SirGeo a răspuns:

Viata este un lucru minunat, pe care il avem cu totii fie ca ne-o dorim sau nu. Trebuie sa profitam de ea, pentru ca este unica si extraordinara, ne ofera atat bucurii cat si tristeti peste care trebuie sa trecem, fara sa putem alege.
Este compusa din copilarie, adolescenta, maturitate si batranete Fiecare etapa aducand cu sine ceva nou, ce trebuie sa descoperim.
Si inca ceva. in general, viata este cum ti-o faci.O lupta continua intre bine si rau. Viata nu este un lucru -Este doar ceva ce toti au poarte; rudele, prietenii, amicii, colegii cei straini, criminalii, asasinii, si desigur ca tu ai viata.Animalele Plantele-Viata este minunata... Ceva ce trebuie spus cu grija-Cevac e Dumnezeu a creat-Dumnezeu a impartit viata tuturor-Viata este cel mai frumos lucru pe care cineva poate sa ti-l darusiasca si trebui sa te bucuri de fiecare clipa dar daca estre sa o luam stiintific viata=sinteză a proceselor biologice, fizice, chimice, mecanice care caracterizează organismele; faptul de a fi viu; stare a ceea ce este viu. funda plz

8 răspunsuri:
| mihaelaa18 a răspuns:

Cel mai frumos cadou lasat de Dumnezeu.Viata este cel mai important lucru.Trebuie pretuit fiecare moment pentru ca acestea nu se vor mai intoarce inapoi.Chiar daca uneori viata nu va fi cum ne dorim noi, nu trebuie sa ne descurajam si trebuie sa luptam pentru a ne indeplini visele si dorintele. Orice obstacol, orice intamplare placuta s-au mai putin placuta, orice esec ne vor face mult mai puternici decat suntem.
Indiferent de cum este viata, trebuie traita pentru ca ni s-a dat fara sa fim intrebati, si la fel ni se va luahappy

| noob a răspuns:

Viata este atunci cand prinzi muste cu manusa de box.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Ăștia-s toți cu Dumniezo-n sânji.Și de unde, că-s mai păcătoși ca mine.

| LolaLollita a răspuns:

Viata e cel mai de pret darhappy

| andrei1237 a răspuns:

Este un lucru minunat pe care ni la dat Dumnezeu prin urmasii urmasilor nostri.Pe noi ne-a facut mama cu putin ajutor de la tata. Funda?

| Etiene a răspuns:

Drumul inaintea mortii

| venilla a răspuns:

Deci...chiar m-a blocat intrebarea ta, desi sunt genul care adora dezbaretile si asa-zsele discutii filozofice. Pai, viata, toti au zis ca este un dar de la Dumnezeu, ca este nepretuita, dar cu toate astea multi dintre noi ne batem joc de ea, si in multe cazuri si de a altora. Nu vom putea sa pretuim niciodata viata la adevarata ei valoare, sincer! Doar cand trecem pe langa moarte. Am o ruda bolnava de o boala incurabila(tratamentul doar ii poate prelungi putin viata), si cand o vad imi fuge pamantul de sub picioare-vara trecuta inotam in piscina, iar acum ea este pe marginea prapastiei.Cred ca abia atunci poti realiza cat de important este acest dar si cat de important e sa ai grija de el! Atunci regreti ca ai facut unele chestii, sau ca nu ai avut curajul sa incerci lucruri noi, ca nu ti-ai atins idealurile, ca ai mai fi vrut sa faci atatea si atatea lucruri. Trecand peste povestea asta, am vazut in parc un baietel care privea cum cad petalele dintr-un pom si zambea! Bunica lui (cred) statea pe o banca in aporpiere si zambea si ea, bucurandu-se de fericirea lui naiva. Copilul incerca sa gangure ceva, desi era maricel. Mi-am dat seama ca era autist. Si cu toate astea, el nu uita sa zambeasca, bucurandu-se de lucruri mici, pe care noi deseori nici nu le observam, suntem grabiti, cautand fericirea sub forma banului, incercam sa ne cladim o cariera, sa ne intemeiem o familie, sperand ca intr-o zi viata va fi roz. Dar soarta ne mai da cate o palma, si suntem atat de deceptionati, incat uitam sa zambim. Deci...asta este viata, in vizunea mea, o zbatere continua pentru fericire, pentru bani, cariera, familie, si rareori pentru lucrurile care ne fac cu adevarat fericiti, cum ar fi sa ne urmam visele (eu cand eram mica, voiam sa fiu astronaut!laughing ), sa ne bucuram de lucrurile marunte care ne fac viata mai frumoasa in fiecare zi, si pe care vom ajunge sa le pretuim, din pacate, cand va fi prea tarziu.
PS: As fi putut sa conduc monologul si catre partea religioasa, si sa zic ca viata e drumul catre mantuire, dar na, nu prea am cu crestinismul si prefer sa merg pe argumente palpabile.

| LallyLoV a răspuns:

Viata hmm daca ma gandesc e ceva important cu toate ca mai ai necazuri tristete durere in dragoste sau mai stiu eu ce in final tot ne bucuram de ea trebuie sa-i multumim lui dumnezeu pentru acest dar