| danyyyel a întrebat:

Ce efecte adverse sunt la vaccinul asta impotrivai gripei AH1N1?

Răspuns Câştigător
| Cryssy a răspuns:

Foarte multe. Uite aici si un clip legat de acest vaccin: http://www.youtube.com/watch?v=xGKhcwHY6us
Nu trebuie sa ne vaccinam!

10 răspunsuri:
| Monique_3125 a răspuns:

Stii! Nu e bine sa-ti faci vaccinul acesta, pentru ca el este adus din alte tari si nu este inca testat...si il testeaza pe noi...(mama asa mi-a zis), mai bine sa mor...decat sa fac vaccinul asta...happy

| jenny a răspuns:

Nu este bun sa nu il faceti.Contine metale grele mercur...Monigue are dreptate nu este testat.NU VA VACCINATI!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspuns pentru Monique : Mama ta a zis sa nu faci multe chestii nici cu curu nici cu gura si tu...

| Monique_3125 a răspuns:

Hahaha...foarte amuzant... dar totusi daca nu`ti poti tine guradon't tell anyone. Aaaa, am uitat:de ce ai mai dat click pe intrebarea asta? Parca trebuia sa raspunzi la ea, nu sa-i jignesti pe altii, anonimule! Sa`ti fie rusinee!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aberatiile de mai jos ma distreaza, eu l-am facut si deocamdata nu s-a intimplat nimic de notat asa ca...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vaccinul de la noi din tara cica e facut la CAntacuzino in bucuresti, bunica mea l-a facut si m-a cam speriat sper sa fie ok

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vaaaaai ce fraieri mai sunteti...nu faceti voi vaccinul insa nu-i mai indemnati si pe ceilaltiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma eu am facut vaccinul si vad ca nu am treaba sper sa fie bine...pana acum nu am avut nici o reactie adversa...nici o durere, nimic asa ca nu cred ca e ceva rau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ma ierte D-zeu dar nu credeam ca o minciuna a putut sa mute capul din loc a mii de oameni din romania peste vreo 2 ani cand va aparea alt virus ve-ti afla adevarul si despre gripa porcina voi nu realizati ca va omorati singuri singuri va duceti sa va impuscati in umar cu seringa. V-ati intrebat cat la % din personalul din medicina sa injectat ce AH1N1 va garantez eu ca nici macar 3% ce ati vazut la tv cu acele vacccinari li sa facut cate o fiola de calciu nu aveti minte stiti zicala minte poporul cu televizoru asa vi se intampla voua ati gazut in plasa FLORI G nu reusim noi sa schimbam nimic doar sa ne rugam la D-zeu sa nu pateasca nimeni nimic.ganditiva cati oameni trebuia sa moara de AVIARA se spunea ca in jur la 2milioane cati au murit? cati si-au mancat gainile eu va zic ca la ceamurlia ce era mai mare se punea deoparte ce era mai mic la groapa titi cate gaini moarte s-au adus de la avicola pentru a fi incinerate si taranii de la ceamurlia si-au ascuns gainile in casa sau le-au taiat si le-au mancat chiar si eu am mancat si nu am nici o aviara ca de in acea perioada m-a prins in ceamurlia si cica era interdictie era pazit totul dar cu un pachet de assos pute-ai intra si esi de cate ori vroiai asa si cu boala vacii nebune, si cu gripa porcina ma mir ca nu au ucis si ars toti porcii din romania ca avem carne de import la greeeu care se strik acolo a noastra nu e buna ca e virusata fratilor ii lasati sa faca astia testul pe voi daca tot v-ati vacccinat de ce nu v-ati dus sa va bage si virusul sa vedeti daca muriti rapid sau lent va zic eu ca daca tot vreti sa fiti cobai ia injecctativa si alte virusuri si sa faca astia teste pe voi dar ce ma agit sa va zis sper sa mai fie acest sait si peste 20 de ani ca o sa fie gen cernobal si cu voi dar voi va veti numii cernobal 2 dar vaccinati

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer, nu am de gand sa-l fac, nici pe copii mei nu am sa-i las.hai, noi ca nai, cei mai in varsta, dar copii? Are dreptate cea/ cel care a scris despre gripa aviara, gripa porcina...ma refer la comentariul de mai sus.Deci, concluzie : nu-l fac! are prea multe ascunzisuri.