Sa te prezint parintilor, Frumusete pe muchie de cutit, Dansez pentru tine si Fata tatalui imi plac cel mai mult .
Buna!
Eu ma uit la :
*Schimb de mame (PrimaTV)
*Frumusete pe muchie de cutit (ProTV)
*Fenomene stranii (Discovery Channel)
*Dansez pentru tine. (ProTV)
Imi plac cele de pe Discovery Travel & Living gen "Little people big world", "Kate&John + 8", "Say yes to the dress"
Ceau :*
Next (MTV)
Fata lui tata (Kanal D)
Frumusete pe muchie de cutit(ProTv)
Schimb de mame(PrimaTv)
Fenomene Stranii(Discovery)
Curat Murdar (Prima Tv)
Plasa de stele(Antena1)
Te pui cu blondele (Antena1)
Cronica Carcotasilor(PrimaTv)
Cam la astea ma uit. pa, pa
Next, paris hillton, Fenomene Stranii, Exposed, Să te prezint părinţilor, Casatoreste-te cu mine(sau ceva de genu), Frumusete pe muchie de cutit, Room Raiders, LA Ink, Miami Ink, Copii contra părinţi, Schimb de mame, Curat murdar.Nu ma uit si nu m-am uitat niciodata pe OTV pentru ca e riscul sa ajung la spital de atata ras. cele din Romania 99% sunt fake-uri si daca te uiti atent iti dai seama si fara sa scrie ei la inceput dupa felul cum frbesc cu ranjesc(fortati mai mult), etc.nu sunt originali deloc.foarte mult ma uit la emisiunile de pe canalele straine ca de acolo mi se pare ca am ce invata mai mult.
Nici eu nu le prea urmaresc, dar trebuie sa recunosc ca cele mai amuzante sunt la OtvAre o imaginatie tare bogata cel care se ocupa de Musafiri Nepoftiti
Paris Hilton My New BFF
Next (MTV)
Room Raiders (MTV)
Fenomene Stranii (Discovery Channel)My super sweet sixteen (MTV)
LA Ink (Travel and Living)
Miami Ink
Mie imi place cel mai mult dansez pentru tine pentru ca este foarte interesant dar imi place si schimb de mame, miss fata de la tara, nest topmodel!