| DarthRevan a întrebat:

Ce este fericirea?
Ce inseamna inplinirea vieti?
De ce majoritatea oamenilor nu mai sunt fericiti
De ce intreaga lumea au uitata sa traiesca viata, sa simta, sa iubeasca,sa respire, sa bea, sa vada,? Dau Funda

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nefericirea aduce si alte neplaceri in viata de aia lumea nu prea mai stie notiunea vietii.

| AtateaConditii a răspuns:

Pentru ca lumea merge pe reguli nescrise si cand un om nu le respecta oamenii il considera nebun. Nefericirea este cauzata de oamenii normali care nu te lasa sa fi nebun( adica sa fi ce vrei tu si nu ce vor altii).

| neutrino a răspuns:

Banul este dusmanul fericirii!

| mihaelaa18 a răspuns:

Fericirea este un lucru frumos, pe care merita sa il ai toata viata.Sa fi fericit este cel mai important lucru in viata.
Implinirea vietii este atunci cand tu in sinea ta,esti implinit din toate punctele de vedere,cand faci lucruri de care esti mandru, cand faci fapte bune, cand ai parte de momentru magice si frumoase in viata.
Majoritatea oamenilor numai sunt fericiti pentru ca, poate la un moment dat am fost dezamagiti de cei dragi. Poate am avut un vis si nu s-a implinit, s-au am trecut prin multe obstacole in viata asta.Trebuie sa fim mai increzatori,soarele va iesi si pe strada noastra,intr-o buna zi.
Din cauza problemelor pe care le avem in viata de zi cu zi,uitam sa mai facem lucruri importante pentru noi, sa fim fericiti, sa iubim, sa ne bucuram de viata, pentru ca poate s-au adunat atat de multe lucruri si numai putem.Insa,oricat de greu ar fi, trebuie sa privim viata cu ochi de invingatori, orice ar fi.
Asa este viata, cu bune si cu rele, trebuie traita!

| sappy a răspuns:

Fericirea este o stare pe care o poti avea si in cele mai nesemnificative lucruri! Inplinirea vietii depinde pentru fiecare in parte dar in principiu toti sunt fericiti daca nu fac nimic pentru alti decat pentru ei! Putini sunt cei care mai sunt bucurosi sa ajute mai mult decat sa fie ajutati!

Întrebări similare