Păi când mănânc, sau când mă plimb printre rafturile cu cărţi sau când lenevesc cu pisicile etc.
"Care este paradisul pentru tine?
Linistea, tacere absoluta.Imi imag. un mic colt in dreptul unui stejar batran intr-o padure luminata de catre razele soarelui ce sta sa apuna, un peisaj mohorat de toamna in bataia unui vant timpuriu puternic ce sta sa se linisteasca, dar nu inainte de a starnii si mai mult caderea frunzisului, palid parca la cadere, inecat in ale sale culori frumoase de ruginiu, aramiu si auriu. Undeva intr-o padure frumoasa si linistita, departe de civilizatie macar pentru. cateva ore, intr-un anotimp mohorat dar atractiv precum toamna in a ei caleasca de frunze moarte, la o plimbare relaxanta cu patrupedul preferat. Fara nici un stres, fara nici-o grija, un refugiu pentru. cateva momente."
Intre ghilimele pentru ca e a 2-a oara cand postez acest rasp.
☮ E greu de definit.
☮ Eu cred că fericirea o găsești chiar și în cele mai neînsemnate lucruri.
Un sentiment de mica durata, ce te binedispune, prin teoria mea, dar ca si sentiment este ceva foarte frumos, doar ca putini oameni sunt fericiti.
Fericirea este o stare mentală de bine, fiind caracterizată de emoții pozitive sau plăcute, de la mulțumire la bucurie intensă.
Să faci sex în vestiarul sălii de fitness. Crede-mă că o să fi cel mai fericit om dacă o să faci asta.