Eu sunt singura care pot sta in calea fericirii( mele), si poate si a altora; asta nu am de unde sa stiu.Nu cred ca pot descrie acest sentiment, insa cred ca depinde mult de aspiratii, dorinte, de felul cum vezi viata in general, si ceea ce iti aduce ea.Tu esti singura persoana care poate decide daca sa fie sau nu fericita.Nu ne putem baza pe altii, sau cel putin asta e parerea mea. Avem nevoie de ei, insa nu reprezinta totul.Depinde cum vedem lucrurile; eu prefer sa le vad intr-un mod pozitiv, chiar daca realizez ca nu sunt chiar asa, si sa ma bucur pentru ceea ce am, nu sa plang dupa ceea ce nu pot avea, si asa aleg sa fiu fericita. fericire deplina nu exista, sunt doar clipe...secunde minute si asa mai departe. depinde de noi cat tine aceasta fericire si cat de intensa este, si de cei din jur normal, insa asta este discutabil.
Unii oameni cauta fericirea in placerile vietii, dar acumularea sau repetarea momentelor de placere nu duce la fericire. Placerea este fericirea ignorantilor. Fericirea este placerea inteleptilor.
Pentru mine fericirea este raiul! Intre mine si fercire sta o curva beata
XxXxAlessiaXxX întreabă:
Fumiko întreabă:
AvalohAlyn întreabă: