Iubire e când îi lăsăm pe cei pe care îi iubim să fie ei înşişi, nu încercam să-i schimbăm după cum ne place- nu ar însemna asta ca iubim doar reflectarea imaginii noastre pe care o găsim la ei? Cei mai fericiţi oameni nu au neapărat tot ce este mai bun din orice…e de-ajuns să se înţeleagă.
Cel mai bun prieten este acela alături de care poţi să stai fără a rosti un cuvânt, plecând apoi simţind că ai avut cea mai plăcută conversaţie.
Nu trebuie să ne uităm după aspect- s-ar putea să fim dezamăgiţi.
Nu trebuie să fim materialişti- chiar şi bogăţia dispare.
Să găsim persoana care să ne facă să zâmbim, deoarece numai zâmbetul poate face ca o zi mohorâtă să pară strălucitoare. Fericirea e pentru cei care plâng, suferă, caută şi încearcă. Doar aceşti oameni o pot aprecia.
Iubire este atunci când după ce trece sentimentul, pasiunea si romantismul…constaţi că încă îţi pasă de acea persoană.
Iubirea vine la cei care încă mai speră deşi sunt dezămăgiţi, la cei care mai cred, chiar dacă au fost trădaţi şi la cei care vor să mai iubească deşi au suferit din iubire. Poate că Dumnezeu vrea ca noi să întâlnim câţiva oameni nepotriviţi înainte de a întâlni alesul, aşa ca atunci când îl întâlnim ar trebui să mulţumim pentru acest dar.
Ellz : x
Pay dupa parerea mea
iubirea (dragostea) este cel mai placut sentiment intr o relatie de cuplu:*
Sentimentul unic pe care toti cred ca il traiesti doar odata in viata, insa poti sa il simti de mai multe ori.Cand simti ce este iubirea ai fluturi in stomac, nu te mai gandesti decat la cel la care tii, esti vesela si simti ceva ce nu se poate explica, dar iti dai seama ca este dragostea. Faptul ca poti iubi este cel mai bun motiv de a trai. Daca as stii ca nu pot sa simt ce este iubirea niciodata in viata as alege sa mor.Cam asta inseamna pentru mine. Iubirea este o a doua viata:X
Iubirea inseamna ca intr-o relatzi daca o poti considera relatzi si e considerata relatzi atunci cand se formeaza incredere unu in celalalt si va ajutati reciproc in orice situatzie si problema Iar toate astea se formeaza comunicand cu acea persoana si mai intai trebuie sa vezi si daca merita
Eu spun ca raspunsul nu ti-l poate da oricine. Doar o persoana deosebita din viata ta. Doar cand iubesti si esti iubit stii ce este iubirea. Cauta persoana care vrea sa iti arate asta.
http://www.youtube.com/watch?v=C00ffeNR5zw
Nu vei gasi niciodata doi oameni care sa confirme definitia dragostei.Toti ne formam o parere despre ea in functie de experientele din trecut.Deci suntem subiectivi.La fel ca despre viata/moarte.Toti ne dam cu presupusul influientati de experienta altora sau a noastra. Iubirea este ca Dumnezeu. Apare doar celor care cred in ea
Nu esti singura. Iubirea inseamna pentru mine fericirea de a darui tot ce ai mai bun persoanei iubite.
38499388seby29 întreabă: