| drogh a întrebat:

Ce este mai bun si mai eficient? Argumenteaza raspunsul.
a)O tableta.
b)Un laptop.
c)Un telefon cu touchscreen.

Răspuns Câştigător
| Konata a răspuns:

Am tableta, telefon si laptop. Eu cred ca tableta este mai avantajoasa. Poti pune pe ea orice tip de aplicatii\jocuri. Este un fel de mini laptop. Este usor de depozitat finndca ocupa foarte putin spatiu. Bateria intr-adevar nu te tine prea mult insa se incarca foarte repede. Ai parte de wi-fi.

Laptopul este de asemenea foarte bun insa ocupa mult spatiu. Daca mergi de exemplu in calatorii, e cam incomod pe cand o tableta o poti pune si intr-o gentuta de la brau. Are memorie mult mai mare si bateria tine mai mult.

Telefonul cu touchscreen poate fi de mai multe feluri. Sunt telefoane cu touch care nu sunt nici pe departe asemanatoare cu o tableta\laptop, unele nu au prea multe functii. telefonul il cumperi ca sa ai un gadget cu care sa vrbesti, atata tot.

In concluzie, eu iti recomand o tableta, fiindca este mult mai ieftina decat un laptop. Eu am o tableta Samsung galaxy tab 2, luata din Italia- 200 euro insa era la reducere si am luat-o cu 150. In Romania o gasesti la 6-7 milioane. Trebuie sa ai in vedere ca Samsung este o firma excelenta.

1 răspuns:
| a3e6u9 a răspuns:

Pentru mine, un laptop, clar, fiindcă e un PC pe bune, nu jucărie.

Eu am un telefon normal și mă ține bateria vreo o săptămână, mai intru și pe net cu el. Tabletele mi se par complet inutile, nu le văd sensul.

Întrebări similare