Este bine sa fii in toate cele 3 feluri.
Fiecare la momentul potrivit.
Depinde si cu cine esti in momentul respectiv si daca poti sa-ti permiti cu persoana respectiva mai multe lucruri.
Vorbaret si glumet categoric... indiferent ca esti fata sau baiat. daca esti tacut si misterioas nu cred ca e foarte cool deoarece poate multe persoane vor sa te cunoasca dar nu o fac din teama de a fi respinse de tine (in modul general) cand te vad inchis, tacut, parca degaji o energie negativa. dar cand esti vorbaresti le va fi mai usor sa intre in vorba cu tine, sa discutati despre diverite chestii sa se lege o prietenie... daca nu.nu stiu. parerea mea este ca e categosic mult mai bine daca esti vorbaret, glumet, deschis...
Vorbaret si glumet ai cel mai mult de castigat. Oricat de acra poate fi o persoana tot schiteaza un zambet daca stii sa faci glume.
Vorbaret si glumetAsa e cel mai bine.Sa vorbesti cu toata lumea, sa fi amuzant.Sa faci lumea sa rada defiecare data.Sa fi cool...hmm...pentru unii sa fi cool inseamna sa te imbraci bine.Este si asta important uneori
Eu zic. ca un pic din fiecare. e placut sa fii glumetz si vorbaretz. dar si misterios .si in unele cazuri mai tacut.
Trebuie sa abordam diferite atitudini in functie de persoanele cu care interactionam.Fiecare persoana are o "masca".
Sa fii glumet fara sa vb mult si sa fii tacut cand nimeni nu e interesat de glumele tale. deshide gura mai rar, dar fa o cu talent. ce e mai bun: sa auzi dar mai lasa si pe altii sa vorbeasca, sau sa fii rugat sa mai spui o vorba de duh...
Tacut e cel mai bine mai ales ca femeie, arati mai multa decenta si puritate, nu incerca sa te faci remarcat lasa pe altu sa te remarce prin simpitatea si modestia ta si prin frumusetea care doar cel atcut o are
Anonymus101 întreabă: