| Ballet a întrebat:

Ce este mai important pentru tine; Fundita sau sa ajuti o persoana?

O fetita care nu stie sa dea fundite [Nu stii ca nu stiehee hee] te roaga sa ii raspunzi la o intrebare. Ii raspunzi, nu iti da fundita si doar iti multumeste mult, apoi te roaga iar sa ii raspunzi la alta. I-ai mai raspunde?
Eu sincer da, fiindca acele "sign-uri" nu reprezinta nimic, ci sentimentul placut pe care-l ai cand ajuti da happy.
Ce credeti?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Normal, ca i-as raspunde. Imi place sa-i ajut pe ceilalti si o fac cu drag.

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Multumesc pentru apreciere, scumpo! Se simte, ca ai un suflet cald si frumos... Numai bine!

| MaliceThemen a răspuns:

Sincer... nu conteaza deloc funditele pentru mine tongue
Ma gandesc ca daca asi fi eu in locul acelei persoane, nu mi-ar place deci nu conteaza funditele pentru mine

| Ballet explică:

Iti admir raspunsul scurt si la obiect, NOname happy. In caz ca nu observati, eu v-am votat pe toti cu "Folositor" big grin. Imi plac raspunsurile voastre! big grin

| Ballet explică:

Multumesc mult, NOname. Eu sunt foarte fericita ca am dat de acest site, pentru ca asa, mai mult sau mai putin, am posibilitatea sa fac fericiti cativa oameni.

| lovepiink a răspuns:

Eu sunt de acord cu tine!

| Opt1k a răspuns:

Normal ca i-as raspunde...siteul este creat pentru a ne ajuta nu pentru a colectiona fundite desi recunosc ca mai intreb uneori fundita? dar nu tin neaparat sa o primesc!