Unde mai pui ca este si cel mai nobil sentiment.
Cum ura poate fi cel mai nobil sentiment? daca urasti, viata iti trece pe alaturi... nu savurezi din placerile pe care ti le poate oferi viata, una din ele fiind chiar Dragostea... doar ea ne face oameni impliniti si ne ofera o multime de lucruri frumoase (un sarut rapit, un zimbet inocent, o imbratisare patimasa)
E cel mai placut sentiment, nu frumos.
Hai ca ai fost tare
Sa traiesti in singuratate fara ura sau iubire, doar tu fara griji pentru altcineva in afara de cei care ti-au dat viata.
Asta e dar mai bine singur decat sa iti para rau ca te bagi pe fir cu una care si-a facut de cap cand era tanara sau minora, acum minciuna e prima arma ca sa linguseasca barbatul vulpea. Singur esti amagit de belelele care se petrec in jurul tau si da influenteaza situatia in care nebunia asta isi face efectul printre noi, iar noi ne rezervam drepturile calitatii superioare.
Sa iubesti.Vad ca ai dat funda celui care ti-a spus sa urasti.Asta este starea ta de spirit acum.Ai sa vezi mai tarziu ca iubirea este cel mai frumos sentiment.
Cel mai frumos sentiment este sa iubesti si sa fi iubit dar in unele momente mai apare si momentul de gelozie sau chiar de ura.
Depinde de fiecare persoana unii se simt mai bine daca urasc altii se simt mai bine daca iubesc fiecare cum ii place! Mie de exemplu imi place sa iubesc!
Sa iubesti si sa fii iubit. Ura este un sentiment foarte ciudat ce ne apasa pe toti.
Sa iubesti, bineinteles , asa esti impacat cu tot ce e in jur, ai cel putin un coltisor de liniste, insa daca urasti, iti consumi energia fara rost, ura iti macina gandurile, iti ia linistea.
Nu imi da ignore
Daca o sa mai ai contul peste vreo... 7 ani, uita-te peste ce ziceai, sa vezi ca am dreptate cand spun ca e de la varsta.
Si iubirea si ura iti pot consuma o cantitate impresionanta de energie.
Pentru mine totusi e mult mai placut sa iubesc, iar satisfactiile pe care ajung sa le am asa sunt mult mai puternice decat cele care vin din uratul cuiva.
Andrei_Dumitriu_2000 întreabă:
GunsRoses întreabă: