Vezi ca si Raluca si Gabriela au lansat o asemenea idee de ajutorare a sinistratilor si cred ca, este cazul ca sa se verifice pe blog, unde se strang ajutoare pentru sinistrati, in ce localitati si sa se depuna acolo, bunurile pe care dorim sa le donam pentru sinistrati.
Cred ca aceasta idee este bine venita, iar noi userii TPU, putem sa facem acest lucru, sa fim solidari cu cei aflati in nevoie.
Acuma nu mai conteaza nici culoarea politica, nici statutul social, nici pregatirea scolara, nici sexul, nici religia, nici etnia ci, doar faptul ca suntem oameni, care am fost salvati de la asemenea dezastre, prin faptul ca zonele din care provenim, nu au fost afectate de aceste inundatii si astfel noi, suntem cu mult mai bine decat cei ce si-au pierdut agoniseala de o viata, iar altii pe cei dragi, care au fost victimele viiturilor si deci noi trebuie sa-i ajutam pe conationalii nostri.
Si eu personal, am deja o adresa de la o familie din Dorohoi la care luni trmit un pachet umanitar, iar pentru sinistratii din judetul Harghita, voi face acelasi lucru la punctul de colectare din municipiul Miercurea Ciuc, unde locuiesc.
Un gand bun tuturor si sa le fim aproape celor ce au fost in calea apelor dezlantuite.
Saracii oameni, saracii copii
suntem in jur de 63000 de utilizatori si sper ca macar 10% dintre noi sa trimitem ajutoare acestor fiinte nevinovate
Viata omului este pe primul loc, iar banii pe al doilea loc.asa este hai sa ne unim pentru oamenii care nu mai au casa. din 63746 de utilizatori cred ca cineva va ajuta oamenii nevoiasi.
sa fim solidari!
mocanumiruna13 întreabă:
PowerKoko întreabă: