Idealul suprem pentru orice om, scopul omului in viata si starea de echilibru, implinire si beatitudine spre care tinde orice om si nu prea multi o ating.
Persoana aia perfectă care să fie inteligentă, iubitoare, sensibilă, sinceră, cu care pot să mă duc oriunde, cu care pot juca jocuri online și cu care pot face nebunii. Păcat că nu există
Uite ce imi plac oamenii ca tine.
Carora nu le trebuie mult ca sa fie fericiti si se bucura de mici placeri.
nu înțelege greșit. Am pretenții de la viață, dar uneori micile detalii sunt oarecum suficiente sa îți îmbuneze ziua.
Nu am luat partea negativa din raspunsul tau
Sa imi vad visurile implinite, sa fac lumea un loc mai bun si sa vad ca am facut macar un om sa zambeasca.
Si anume cum vrei sa faci lumea fericita?
De exemplu eu as vrea ca in viitor sa fac posibil ca robotica sa aiba legatura cu medicina. Cum ar fi sa poti construi de la zero tesuturile umane cu ajutorul roboticii?
Si eu sunt la medicina si eu as vrea sa evolueze cat mai mult din punctul asta de vedere.
Fericirea pentru mine:
Viata impreuna cu Dmnul! Cititul Bibliei! Faptul Dumnezeu ne-a/ne iubeste atat de mult incat si-a dat pe unicul sau fiu Isus Hristos spre moarte si a fost rastignit pentru ca noua sa ne fie iertate pacatele si sa putem avea viata vesnica, sa putem avea parte de viata impreuna cu Domnul! Cam tot ce este legat de Domnul, Isus Hristos, viata vesnica etc. ma face fericita si este fericirea pentru mine.
Mai sunt multe lucruri asemanatoare care ma fac fericita, dar nu le mai enumar. Cam astea sunt lucrurile principale care ma fac fericita si cam asta inseamna fericirea pentru mine
Cât mai durează?
Cât poți
UnchiulRamiz întreabă: