| ThePrinceOfAllSaiyans a întrebat:

Ce este "Secret santa"? (vad intrebari de genul asta).

Stiu ce inseamna dar ce este

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o activitate in colectiv, care se practica in mai multe moduri, dar in general asa: un grup de oameni (de la servici, scoala etc) scriu numele fiecaruia pe cate un biletel, pe urma se fac extrageri si fiecare o sa aiba un biletel cu numele altcuiva. Acelui cineva de pe bilet trebuie sa-i cumperi cadou, insa el sa nu stie de la cine trebuie sa primeasca. In acelasi timp si tu va trebui sa primesti un cadou de la cineva care te are pe un bilet, dar tu nu-l sti. Acum sunt doua variante: ori in ziua in care sunt daruite cadourile afli de la cine il primesti si toata lumea afla, ori nu o sa se afle niciodata. De acolo vine Secret Santa: Mos Craciun secret (pentru ca de obicei nu se afla niciodata numele celui care-ti daruieste cadoul). Totusi insa la noi s-a aflat, iar baiatul care trebuia sa-mi dea cadou s-a zgarcit sa-mi ia o ciocolata de 5 lei si nu mi-a luat nimic, si nici nu mi-a dat vreo socoteala. Asa am ramas eu singura din clasa fara cadou de Sectet Santa, dar care totusi a daruit la randul ei, ceea ce este nedrept, de aceea urasc Secret Santa. Nu e deloc distractiv, ba chiar frustrant, pentru ca daca se face pe anonimat complet toti vor lua numai cadouri naspa, pentru ca nu se va descoperi niciodata ca ei le-au luat. Ti-as recomanda sa nu te bagi, e doar o pierdere de timp si mai ales bani, cum a fost in cazul meu: am cheltuit 70 de lei si nimic la schimb.

0 răspunsuri: