Sunt total de acord, Mumoasa!
Pupici tuturor, mai ales Mumoasei si AndreiCatalin!
Frumosii tai trag aghioase, iar eu ma mir ca tu nu te alaturi lor, sau inainte de culcare trebuie sa bagi ceva la ghiozadan?
Ma uit la ora cand ai scris ...se pare ca tu chiar nu dormi ...de unde ai venit la ora asta?
Si de mine te mirai elena zilele trecute ca mananc inainte sa dorm. ce tu nu papi noaptea?
Beau Cola, bag in mine niste bomboane(mi s-a facut rau am mancat aproape o jumatate de kg ) si ma uit la tv.
Buna dimineata! pai nu prea bine! ca dupa ce termin de verificat mesajele, o uschesc la serviciu!
Buna dimineata!
Deabea m-am trezit si raspund si eu la intrebarile de pe TPU U cf? Ce planuri ai pentru azi?
Andreicatalin, imi inchipui ce lucruri bune faceai de nu ai mai raspuns pe aici 1-2 ore az noapte erai bagat bine pe treaba se pare
Mumoasa, am fost la strand azi, dar nu cred ca o sa ma mai duc prea curand, sau nu stiu vedem
Gabriel am zis-o la masculin dar ma gandeam si la feminin
Juliano, nu faceam prostii.
Sabrina si mumoasa, pup. (sper sa nu se supere prietena mea, daca citeste, ca am zis pup)
Haha, nu se supara, da nici bine nu-i cade
cataline, atunci nu mai fa lucruri bune noaptea, fa prostii ca e mai sanatos
Iarta-ma andreicatalin dar dc nu e frumos?Am sp doar ca o sa o convingem.Adica o sa ii sp ca nu are de ce sa iti faca griji
@Sabina:Te pup si eu pe tine