| AlexDorinel a întrebat:

Ce fac majoritatea care părăsesc scoala din clasa a 10a? Cel mai sincer acum.

Și ce părere aveți despre acești copii?

18 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Sunt multi ce nu mai au posibilitatea de a merge la școală, nu isi mai permit financiar sa isi cumpere cele necesare.Sau uni ce au nevoie de bani (ei sau in familie) si trebuie sa muncească.Mai sunt altii ce se îmbolnăvesc, sau pur si simplu simt ca scoala aia nu ii prea ajuta cu nimic si o fac forțat.

| chuckmanson a răspuns:

Forță de muncă.

| gabriel2004o a răspuns:

Pai în mare parte nu te primește nimeni fără bac sau experienta asa ca la păscut tata...

| anonim_4396 a răspuns (pentru gabriel2004o):

Numai comenta nu ma Cunoști o sa iau bacul și am și experiența

| Monst a răspuns:

Eu am avut o fosta colega de liceu care a facut doar 10 clase si apoi s-a angajat la o shaormerie si castiga destul de bine 16 milioane a lucrat cateva luni apoi s-a mutat la o alta shaormerie la care a muncit un an si ceva.Ea in perioada liceului era mai c.rva de fel schimba baietii des. Dupa acea perioada cand a lucrat in jur de 2 ani s-a lasat de munca a plecat cu un baiat care era constructor si avea casa si masina a ramas gravida si si-au facut familie.In prezent este casnica si barbatul ei munceste.

Răspuns utilizator avertizat
| Anonimulantisocial17 a răspuns:

Se duc la munca in orice domeni de exemplu in constructii unde lucreaza fara acte pana la 18 ani iar dupa se angajeaza legal. Sunt uni care stau degeaba acasa pe bani parintilor pana la 18 ani dupa se duc la munca am avut vreo 5 colegi de liceu care s-au lasat de liceu dupa 10 clase si asa au procedat.2 din ei stateau pe afara toata ziua si nu faceau nimic iar ceilati 3 lucrau in constructii Un coleg de al meu s-a lasat de liceu find ca nu avea bani de tigari si nici telefon nu avea ce i drept parinti lui nu-i dadeau nici un leu de cand au aflat ca fumeaza si el nu avea chef sa vina la liceu pe gratis asa ca a ales sa se duca pe santier pentru bani pe bani.

| cepIm a răspuns:

La capsune tati

| gdsjdpUAS a răspuns:

Chiar zilele astea am cunoscut o persoană care mi-a spus cât de mult regretă că părinții au înțeles-o ca vrea să renunțe și acum muncește multe ore pe un salariu de nimic. Am mai cunoscut in viața mea persoane de genul acesta, asta este experiența mea proprie, poate pe tine te duce capul și îți faci afacere și devii milionar, zic așa doar, însă dacă ai posibilitatea sa faci școală, fă acum cât ai ocazia, e un plan b in caz de orice. Am fost și la Bac la supravegheat și la fel am avut candidați care au dat la 10 ani de la terminarea liceului, pentru ca au avut o viața grea.
Asta e experiența și părerea mea, putini care nu fac școală au cap și noroc să facă ceva.Îmi cer scuze dacă sunt greșeli in scriere, am scris repede.

| AnastasiaK a răspuns (pentru AlexDorinel):

"Sunt clasa a 10a și nu am învățat nimic despre munca.O sa ajungem toti vânzători la Penny."

Cum ai tras tu concluzia că dacă TU n-ai învățat nimic, toți o să aibă același viitor cu tine? laughing Poate dacă n-ai mai sta continuu pe TPU să-ți pui probleme stupide, ai avea timp să și faci ceva util cu viața ta...

| anonim_4396 a răspuns (pentru AlexDorinel):

Ce inveti la scoala nu are legatura cu ce o sa faci la lucru. La majoritatea locurilor de munca unde se cer necalificati se face instruire acolo.

| Aztecul a răspuns:

90 % dintre ei părăsesc țara

| Skippy17 a răspuns:

Eu sunt clasa a 10 a, intru a 11 a,personal nu am parasit scoala, dar mai si lucrez in constructii alaturi de tatal meu, faza care este, fara scoala nu poti ajunge sa faci o munca de top unde efortul sa fie mai redus ca sa zic asa, cu 10 clase daca nu ma insel vei fi catalogat numai cu 8 terminate ca nu ai dovezi ca ai frecventat 10 clase, deci casier la super market-uri poti ajunge sau pe santier si posibil ospatar, nu stiu, dar eu zic in caz ca vrei sa te lasi de scoala, macar 2 ani sa mai faci si sa iei amarata aia de diploma ca sa fi tu linistit si sa faci macar un job unde munca sa fie lejera si banii sa fie ok ca sa te poti intretine